Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα η συνάντηση των φίλων και υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής. 

Ανάμεσα στους αρκετούς τρικαλινούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της πρώτης εκδήλωσης υποστήριξης του υποψηφίου για την ηγεσία του κόμματος πρώην πρωθυπουργού, γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων, όπως ο πρώην βουλευτής Χρήστος Μαγκούφης, η Χρύσα Ντιντή, ο Θανάσης Τσιάρας, ο Μάκης Χαχάμης, ο Σωτήρης Μπλέτσας, ο Γιώργος Μιζάκης. 

Οι ομιλητές τόνισαν την σημασία της κοινής προσπάθειας, που αφορά όλους εκείνους που θέλουν να ενώσουν τους προοδευτικούς πολίτες, τονίζοντας πως η εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας ισχυρής παράταξης. 

Αξίζει να αναφερθεί πως σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της Ελλάδας το μεσημέρι της Κυριακής 7 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν την ίδια ώρα ταυτοχρόνως οι συναντήσεις των φίλων και υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου. 

Το "ευχαριστώ" του Γιώργου Παπανδρέου

Τις συναντήσεις που έγιναν σήμερα σε όλη την Ελλάδα σχολίασε ο Γιώργος Παπανδρέου, μέσω μιας ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστώντας τους συμμετέχοντες σε αυτές. 

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε: 

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους χιλιαδες, ολους εσας που συναντηθήκατε σήμερα ανά την Ελλάδα στους πυρήνες αυτοοργάνωσης. Αντλώ δύναμη από την καθεμία και τον καθένα από σας για τον όμορφο αγώνα των αξιών και των ιδεών. Έναν αγώνα που δεν τελειώνει με την εκλογική διαδικασία αλλά συνεχίζεται για τη δημιουργία της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης». 

trikalaenimerosi.gr