Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αποφασίστηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την σύνδεση του φυσικού αερίου της εταιρίας ΕΔΑ ΘΕΣΣ των εγκαταστάσεων των εργοστασίων, "Μόκιας" και "Κλιάφας", που βρίσκονται στο 3ο χλμ. της Εθνικής οδού Τρικάλων - Λάρισας.  

Συγκεκριμένα, η απόφαση αφορά στην προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω στένωσης του οδοστρώματος στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Λαρίσης με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Λάρισα. 

Ειδικότερα από τη συμβολή της οδού τέρμα Λαρίσης με το 3ο χλμ της Εθνικής Οδού Τρικάλων-Λαρίσης έως τον κυκλικό κόμβο της Ε.Ο. Τρικάλων – Λαρίσης λόγω εκτελουμένων εργασιών. 

Β) Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από κινητό συνεργείο από την Τετάρτη 12/05/2021 μέχρι και την Παρασκευή 14/05/2021 και κατά τις ώρες 07:00΄ - 15:00΄ των ημερών αυτών, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εκ περιτροπής από το εναπομείναν, ελεύθερο τμήμα της Ε.Ο. Τρικάλων-Λαρίσης. 

Γ) Από την κατασκευάστρια εταιρεία θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας καθ’ όλο το μήκος των εργασιών, η οποία θα πραγματοποιείται εκ περιτροπής από τα ελεύθερο τμήμα της Ε.Ο. Τρικάλων-Λαρίσης σύμφωνα με τη συνημμένη τεχνική έκθεση. Μετά τη λήξη των εργασιών της κάθε ημέρας η οδός θα δίνετε κανονικά στην κυκλοφορία.