Την επικινδυνότητα της διασταύρωσης της οδού Ζάππα με την οδό Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, επισημαίνει ο τρικαλινός έμπορος Δημήτρης Παπαδόπουλος, κάτοικος της περιοχής. 

Όπως αναφέρει στο συγκεκριμένο σημείο γίνονται συνεχώς τροχαία ατυχήματα και μερικές φορές με ανθρώπινα θύματα και τραυματισμούς. 

Το πρόβλημα, όπως επισημαίνει ο κύριος Παπαδόπουλος, εντοπίζεται στην κακή σηματοδότηση.

Στην διασταύρωση των δύο μονόδρομων το STOP υπάρχει στην Κολοκοτρώνη, παρότι έχει μεγαλύτερη κίνηση! Αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να μην το προσέχουν και να συγκρούονται με εκείνους που κινούνται στην οδό Ζάππα.

Πράγματι, πρόκειται για μια διασταύρωση - παγίδα, που μπορεί να καταλάβει οποιοσδήποτε οδηγός διέρχεται από το συγκεκριμένο σημείο της πόλης. Η επικινδυνότητά της γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, αν αναλογιστεί κανείς τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στις γωνίες των στενών δρόμων, που περιορίζουν την ορατότητα. 

Ο κύριος Δημήτρης Παπαδόπουλος απευθύνει έκκληση προς τον Δήμαρχο Τρικκαίων, τον Αντιπεριφερειάρχη, την Τροχαία και κάθε υπεύθυνο της τοποθέτησης των σημάτων για την άμεση επίλυση του σοβαρού προβλήματος, που επιφέρει συχνά ατυχήματα. 

Επιτέλους, αλλάξτε τα σήματα στην Κολοκοτρώνη και Ζάππα! Θα θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα, καταλήγει.  

trikalaenimerosi.gr