Τελείωσαν σήμερα Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 οι Πανελλαδικές εξετάσεις και για τους μαθητές των ΕΠΑΛ, καθώς οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων ολοκλήρωσαν τον κύκλο των εξετάσεων την Τρίτη 22 Ιουνίου. 

Στα Τρίκαλα, στα εξεταστικά κέντρα του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ προσήλθαν το πρωί 28 μαθητές, για να εξεταστούν οι 13 από αυτούς στο μάθημα "Στοιχεία ψύξης κλιματισμού" και οι 15 στα "Στοιχεία σχεδιασμού κεντρικών θερμάνσεων". 

Η τελευταία ημέρα έκλεισε με ποσοστό αποχής που ανέρχεται στο σύνολό του στο 28,6%, αφού από τους 28 υποψηφίους που είχαν δηλώσει συμμετοχή στις εξετάσεις παρουσιάστηκαν οι 20. 

Πλέον, ακολουθούν οι εξετάσεις των ειδικών και μουσικών μαθημάτων, που ξεκινούν την Τρίτη, 29 Ιουνίου, και ολοκληρώνονται την Δευτέρα, 12 Ιουλίου.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8.00 π.μ.. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Καθόλη την διάρκεια των Πανελλαδικών εξετάσεων στην Π.Ε. Τρικάλων η διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό πρόβλημα. 

trikalaenimerosi.gr