Χωρίς τις μεγάλες φιέστες, το ενθουσιασμένο κοινό και τα εντυπωσιακά βεγγαλικά στον ουρανό που έκαναν την νύχτα μέρα, έκλεισε τις πύλες του ο Μύλος των Ξωτικών το βράδυ των Θεοφανείων στην πόλη των Τρικάλων. 

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο της ζωής του για φέτος, των 30 ημέρων, η ομάδα του e-trikala που κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην διοργάνωσή του αποχαιρέτησε τους ιππότες, έχοντας ωστόσο στο μυαλό της τον επόμενο Μύλο των Ξωτικών του 2022. 

Την πλήρη ικανοποίησή του για τον φετινό Μύλο των Ξωτικών εξέφρασε ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ταυτοχρόνως με τις θερμές του ευχαριστίες προς την ομάδα της διοργάνωσης, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook, για το φετινό κλείσιμο του θεματικού χριστουγεννιάτικου πάρκου στα Τρίκαλα. 

"Πριν λίγα λεπτά ο 10ος Μύλος των Ξωτικών έριξε αυλαία.

Χωρίς δυστυχώς τις φανταστικές τελετές λήξης και έναρξης, χωρίς συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις, χωρίς φυσικά τα εκατομμύρια των επισκέψεων άλλων ετών.

Με πολλά όμως παιδικά χαμόγελα έστω και πίσω από τις μάσκες, με πολύ φως που τόσο είχαμε ανάγκη, με μικρές ανάσες ελπίδας μέσα στη γενικότερη κατήφεια.

Και θεωρώ πως ήταν απόλυτα επιτυχημένος, χωρίς να επιβαρύνει υγειονομικά την περιοχή και το σύστημα υγείας, αναλογικά όχι περισσότερο σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας.

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλη την ομάδα της eTrikala για τη δουλειά που έκαναν. Γιάννη, Οδυσσέα, Χάρη, εσείς και όλοι οι συνεργάτες μας, τα καταφέρατε και πάλι.

Θερμές ευχαριστίες επίσης σε όλα τα παιδιά που δούλεψαν στο Μύλο αψηφώντας covid και κρύο, την ομάδα των τεχνικών που έστησαν και φέτος ένας άψογο και ασφαλή Μύλο, τους επαγγελματίες που συμμετείχαν, τους χορηγούς που στήριξαν σε μία τέτοια δύσκολη χρονιά και φυσικά τους εκατοντάδες χιλιάδες μικρούς και μεγάλους επισκέπτες που μοιράστηκαν μαζί μας χαρά, αγάπη και ελπίδα για τη νέα χρονιά.

Τα φώτα έσβησαν και ο χρόνος άρχισε να μετρά ανάποδα για τον 11ο, χωρίς μάσκες και φόβο, Μύλο των Ξωτικών. Ραντεβού σε 323 μέρες!".

trikalaenimerosi.gr