Στους -10 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία το πρωί της Πέμπτης στο Περτούλι Τρικάλων, όπως κατέγραψε ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. Ανάλογες χαμηλές τιμές σημειώνονται σε όλα τα ορεινά χωριά του νομού, οι οποίες διατηρούνται κάτω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου καθόλη της διάρκεια του εικοσετετραώρου. 

Ο ολικός παγετός στον ορεινό όγκο των Τρικάλων, που έφερε η κακοκαιρία "Φίλιππος", θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr. Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο προβλέπεται ακόμη πιο ισχυρός. 

Καθώς η κακοκαιρία βρίσκεται σε εξέλιξη, το βράδυ της Πέμπτης αναμένονται να σημειωθούν νέες χιονοπτώσεις τόσο στα ορεινά του νομού, όσο και στην πόλη των Τρικάλων μέχρι τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες της Παρασκευής. 

Οι χαμηλές θερμοκρασίες με τις τιμές κάτω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου στα ορεινά και πεδινά των Τρικάλων, θα διατηρηθούν μέχρι και την Δευτέρα 14 Μαρτίου οπότε αναμένεται η υποχώρηση της κακοκαιρίας και η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας. 

trikalaenimerosi.gr