Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και το Κέντρο Υγείας της Καλαμπάκας αναμένεται να επισκεφθεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Θεσσαλία. 

Αργά το πρωί της Παρασκευής ο κ.Κοντοζαμάνης βρέθηκε στην Λάρισα, όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση και τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και της 5ης ΥΠΕ, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης. Μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός, αναφέρθηκε στη δημιουργία ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, σημειώνοντας ότι άμεσα θα προχωρήσουμε στη σύσταση και την προκήρυξη των θέσεων και στη δημιουργία ενός κέντρου αντιμετώπισης αγγειακών παθήσεων.

Αυτήν την ώρα βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Καρδίτσας, συζητώντας ζητήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης, με βουλευτές, την διοίκηση της 5ης ΥΠΕ και τον διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Κώστα Γρηγορίου.

Ανάλογες επαφές και συζητήσεις θα έχει και στα Τρίκαλα, όπου θα φτάσει σε λίγη ώρα, συνοδευόμενος από τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη τους υποδιοικητές κ.κ. Σταύρο Παπαγεωργίου και Ηλία Τσιαούση, καθώς και τον Διοικητή του ΓΝ Τρικάλων, Κώστα Γρηγορίου. 

Μ.Σ. trikalaenimerosi.gr