Περιοδεία στα σιδηροδρομικά έργα της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας θα πραγματοποιήσει από αύριο κλιμάκιο της ΕΡΓΟΣΕ με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας, Θάνο Βούρδα. Αύριο το κλιμάκιο θα επισκεφθεί όλα τα εργοτάξια του έργου της νέας Σύγχρονης Διπλής Σιδηροδρομικής γραμμής Τιθορέα – Λιανοκλάδι – Δομοκός, ενώ την Τετάρτη το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη Δημοτική Αρχή της Λαμίας και φορείς της περιοχής.
Στη συνέχεια έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο έργο της υπόγειας διάβασης στην περιοχή Σαράγια – Γκαζέλο, ενώ το απόγευμα ο κ. Βούρδας θα συναντηθεί με το δήμαρχο Τρικάλων και με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.
Την Πέμπτη 3 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε τμήματα των υφιστάμενων γραμμών Παλαιοφάρσαλο – Καλαμπάκα και Λάρισα – Βόλος, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έναρξη των διαδικασιών υλοποίησης των έργων Ηλεκτροκίνησης και Σηματοδότησης στα τμήματα αυτά.
Την Παρασκευή 4 Μαρτίου το κλιμάκιο της εταιρίας θα μετάσχει σε σύσκεψη στα γραφεία της ΕΡΓΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη με αντικείμενο τα έργα που υλοποιούνται και προγραμματίζονται στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ θα ακολουθήσει σύσκεψη και στο Δήμο Θεσσαλονίκης σχετικά με την ενεργοποίηση διαδικασιών υλοποίησης του Δυτικού Προαστιακού της πόλης.