Με άψογη εκτέλεση και χαμογελαστά πρόσωπα, οι πειθαρχημένοι σπουδαστές και σπουδάστριες της ΣΜΥ, έψαλαν σήμερα το πρωί τα κάλαντα στον Δήμαρχο Τρικκαίων. Η μικρή ομάδα των σπουδαστών/τριων με χορωδία και μουσικά όργανα, συνοδευόμενη από αξιωματικούς, έψαλαν κάλαντα από όλη τη χώρα, δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο στο Δημαρχείο.
Ο κ. Παπαστεργίου ευχήθηκε προσωπικό σε κάθε σπουδαστή/τρια, τα χρόνια πολλά και την καλή σταδιοδρομία, μετά την αποφοίτησή τους από την τριετή πλέον ΣΜΥ.

-Πολυπληθής και χαρούμενη, η ομάδα των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, που έψαλλε τα κάλαντα το πρωί στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Μαθητές από διαφορετικές τάξεις (από Β μέχρι Στ) επισκέφθηκαν το Δημαρχείο δίνοντας το μήνυμα για χαρούμενες γιορτές. Απόντος του Δημάρχου, η αντιδήμαρχο κ. Εφη Λεβέντη δέχθηκε και έδωσε ευχές στους μαθητές, τις μαθήτριες, τη διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, για όμορφες γιορτές και ευτυχισμένο το 2017. Ο διευθυντής κ. Δημήτρης Λαρίσης επέδωσε έναν χιονάνθρωπο – δώρο, ενώ τον συνόδευαν, η μουσικός κ. Γεωργία Κοντοκώστα και οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Γιώργος Κυριακούλης, Στεργιαννή Αβδέλλα, Τριαντάφυλλος Τέλλιος και Λεωνίδας Σδράκας.

-Όταν ο «Ρούντολφ το ελαφάκι» συνάντησε τα «Χριστούγεννα Πρωτούγεννα», το αποτέλεσμα ήταν μια εξαιρετική μαθητική ορχήστρα. Αυτή των Στ1 και Στ2 τμημάτων του 35ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων. Που σήμερα, Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, έψαλλαν τα κάλαντα και τραγούδησαν συνοδεία μουσικών οργάνων, όμορφα και με χάρη, χριστουγεννιάτικα τραγούδια στον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Με φλογέρες, κόκκινα σκουφάκια και άλλα μουσικά όργανα, οι μελωδίες ήχησαν στο Δημαρχείο, με το πνεύμα τη2 αγάπης να κυριαρχεί. Οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Γιολάντα Ζάχου (μουσικός), Νίνα Λουμιώτη και Γιώργος Πατούκας συνόδευσαν τα παιδιά και μετέφεραν στον Δήμαρχο Τρικκαίων’ τις ευχές για τις εορτές. Ο κ. Παπαστεργίου ευχήθηκε σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, καθώς και στις οικογένειές τους, αλλά και στη διεύθυνση και το προσωπικό του σχολείου, Καλά Χριστούγεννα και με νέα πνοή στο 2017.