Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο τελέστηκε την Κυριακή το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Τρικάλων, Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρ. Τρίκκης & Σταγών κ. Αλεξίου, και συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Λαγκαδά Λητής & Ρεντίνης κ. Ιωάννου, Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, Διαυλείας κ. Αλεξίου και του Εορτάζοντος Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσοστόμου.
Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά Λητής & Ρεντίνης κ. Ιωάννης, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόσωπο του τιμωμένου Αγίου από την  Εκκλησία μας, Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, αλλά και στο πρόσωπο του κ. Χρυσοστόμου, τον οποίο και προέτρεψε να βρίσκεται σε εγρήγορση και του επισήμανε πως η εκκλησία μας περιμένει πολλά από αυτόν.
Παρευρέθησαν για να συνεορτάσουν με τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας  ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, Βουλευτές του Νομού, εκπρόσωποι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, μοναχοί και μοναχές από τις Ιερές Μονές της Μητροπόλεως, καθώς και πλήθος πιστών.
Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσόστομος, μοίρασε το αντίδωρο όπου δέχθηκε τις ευχές του Ιερού Κλήρου, των μοναχών, των αρχών του τόπου και της πόλεως, καθώς και του Χριστεπωνύμου πληρώματος της τοπικής μας Εκκλησίας.
Το βράδυ ο κ. Χρυσόστομος τέλεσε Ιερά Αγρυπνία για την ονομαστική του εορτή, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στην οποία  συμμετείχαν πολλοί ιερείς και έψαλλε η χορωδία της Σχολής της Ιεράς Μητροπόλεως, υπό την διεύθυνσή του π. Αθανάσιου Τύμπα.


Βόπης Αναστάσιος