O πολιτευτής Τρικάλων κ. Κώστας Πατέρας, σε παρέμβασή του για το νοσηλευτικό ίδρυμα Τρικάλων, αναφέρει ότι διανύει τις χειρότερες μέρες του.

Ειδικότερα σημειώνει τα εξής:

Το μεγαλύτερο Νοσηλευτικό ‘Ιδρυμα των Τρικάλων, το Γενικό Νοσοκομείο, περνάει τις χειρότερες μέρες, όπως δείχνουν οι πρόσφατες και οι παλαιές καταγγελίες εργαζομένων, Νοσηλευομένων και Πολιτικών.
Πρώτα τον …χορό άνοιξε ο Υπουργός, Κώστας Σκρέκας, που, με ερώτηση στην Βουλή, μίλησε για «Πογκρόμ μετακινήσεων στο Γ.Ν.Τρικάλων» λίγες μέρες πριν γίνουν  οι εκλογές για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Ιδρύματος. Η νεφελώδης και ανούσια απάντηση της Διοίκησης, δεν είπε τίποτε για την «ταμπακέρα», ούτε με ποια κριτήρια μετακινήθηκαν 45 υπάλληλοι. Πιθανώς, μερικοί,στο Γ.Ν. Τρικάλων, να΄χουν την άποψη του Λουδοβίκου, ότι «το κράτος είναι δικό μου».
Ακολούθησαν καταγγελίες από την Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων, που μιλούσε για «Διαίρει και βασίλευε», και ήρθε η παρέμβαση της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων, που έλεγε πως «το Νοσοκομείο Τρικάλων είναι Καζάνι που βράζει».
Ο Σύλλογος πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία κατακεραυνώνει τον Διοικητή, Δημήτρη Παρθένη, για την «αδιάλλακτη τακτική» και μάλιστα οι υπεύθυνοι του Σωματείου γράφουν πως « όταν η Διοίκηση Παρθένη αψηφά δικαστικές αποφάσεις, εμάς θα σεβαστεί;». Ο Πρόεδρος του ίδιου Σωματείου με ανάρτηση σε Ιστοσελίδα αναφέρει πως «ο Σύλλογος πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν.Τρικάλων αγοράζει χαρτικά για την Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας, την ώρα που ο Συριζαίος Διοικητής έστησε συμπόσιο για 80 άτομα, από το προσωπικό του Νοσοκομείου, ώστε να επηρεάσει την ψήφο τους στις Εκλογές, που έγιναν λίγες μέρες μετά».
Τέλος  ιστοσελίδα του Νομού μας γράφει πως το «Γ.Ν.Τρικάλων μετακόμισε στο … Εφετείο Λάρισας» όπου εκδικάζεται πληθώρα αποφάσεων της Διοίκησης του Γ.Ν.Τρικάλων.
Το πολύπαθο Νοσηλευτικό Ίδρυμα περνάει τις πιο τραγικές στιγμές, από ιδρύσεώς του. Η προσπάθεια των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ, να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να τονίζουν πως «όλα πάνε καλά» πέφτει στο κενό και εκθέτει όλους τους «Φουκαράδες», κατά τον Πάνο Καμμένο, που μόχθησαν να δώσουν δουλειά, ψωμί και πολιτική δύναμη στα «παιδιά» του κομματικού σωλήνα του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν σ’ όλες αυτές τις αναφορές-καταγγελίες προστεθούν και εκείνες που έγιναν από τα Σωματεία των Ιατρών και των Νοσηλευτών στο Γ.Ν.Τρικάλων, τότε φαίνεται πως «πολλά πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά στο Ίδρυμα αυτό».
Οι Διοικήσεις όλων των Οργανισμών πρέπει να ναι Ανθρώπινες, Ενωτικές, Αξιοπρεπείς, και Δίκαιες και φυσικά να μην φέρουν το προσωπείο του Τιμωρού, του Υπερόπτη, του Παντογνώστη, του Εριστικού, του Διχαστικού και του Κομματικού. Πρέπει να γνωρίζουν, αυτό που έλεγε ο Αγάθων ότι «κυβερνούν ανθρώπους, ότι κυβερνούν με βάση τους νόμους και ότι δεν θα κυβερνούν για πάντα».
Όταν, μετά τις προσεχείς εκλογές, ανοίξει ο φάκελος «Τσίπρα – Καμμένου» αναλογίζονται τι τους περιμένει;
Αιδώς Αργείοι….