Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μονής με χαρά ανακοινώνει δύο νέες δραστηριότητες για παιδιά από ηλικίες 5 ετών και άνω! Θεατρικό παιχνίδι και Ζωγραφική!
Δηλώσεις συμμετοχής την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στις 11:00 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (Διογένους αρ. 7, Αγία Μονή).
Θα δημιουργηθούν τμήματα ανάλογα με τον αριθμό και την ηλικία των παιδιών.
Πληροφορίες: 6978330271
Επίσης κάθε Τετάρτη 17.30 μ.μ.-18.30 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου, λειτουργεί ήδη από την περυσινή περίοδο τμήμα εκμάθησης δωρεάν βυζαντινής μουσικής. Τα μαθήματα είναι εντελώς δωρεάν, ευγενική προσφορά του συνταξιούχου δασκάλου, ιεροψάλτη και καθηγητή βυζαντινής μουσικής κ. Πολυχρόνη Νταλάση και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθούν την ως άνω μέρα και ώρα.
Τι είναι το θεατρικό παιχνίδι και πια τα οφέλη του:
Το θεατρικό παιχνίδι είναι μια βιωματική δραστηριότητα, όπου τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι, τη μίμηση, την κίνηση, τη μουσική εκφράζονται, επικοινωνούν και απελευθερώνουν συναισθήματα με ένα διαφορετικό τρόπο. Σκοπός του θεατρικού παιχνιδιού είναι τα παιδιά να γνωρίσουν πρώτα απο όλα τον εαυτό τους, να μάθουν να εκφράζονται, να επικοινωνούν και να δρουν πιο αποτελεσματικά στην καθημερινότητα τους. Το θεατρικό παιχνίδι περιλαμβάνει ασκήσεις γνωριμίας, ασκήσεις εμπιστοσύνης, διάφορες τεχνικές γνωριμίας με το θέατρο ανάλογα με τους στόχους που έχουν τεθεί για την κάθε ομάδα παιδιών, σωματική έκφραση, παντομίμα, χρήση αντικειμένων για παιχνίδι αλλά και για τη δημιουργία ρόλων και σκηνικών.
~~~~~~~~~
ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ
Τι προσφέρει η Ζωγραφική…
Το εργαστήρι ζωγραφικής προσφέρει ικανότητες έκφρασης δημιουργίας, επικοινωνίας, δραστηριότητας, ακονίζοντας το μυαλό στοχεύοντας στην ανάπτυξη της δημιουργικής σκέψης, αντίληψης και δεξιοτήτων, ενισχύοντας τη φαντασία, δημιουργώντας ανάπτυξη σκέψεις τέχνης...
~~~~~~~~~
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ
Τέλος, για τους χορευτές της παρέας, έχουν ήδη δημιουργηθεί τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών:
Παιδικό τμήμα: κάθε Σάββατο 1.00 μ.μ. – 2.00 μ.μ.
Εφηβικό τμήμα: κάθε Σάββατο 2.00 μ.μ. – 3.00 μ.μ.
Τμήμα ενηλίκων: κάθε Τρίτη και Πέμπτη 7.00 μ.μ. – 8.00 μ.μ. (Αρχάριοι)
Τμήμα ενηλίκων: κάθε Τρίτη και Πέμπτη 8.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.
Πληροφορίες: 6982477394