Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζεται ο χώρος, στον οποίο το πρωί του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου θα μιλήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Όπως έχει γίνει γνωστό από την Γ.Γ.  Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, ο Πρωθυπουργός θα βρεθεί για λίγη ώρα στα Τρίκαλα όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής του οδικού άξονα Ε65, που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Η εκδήλωση που θα γίνει στις 11 το πρωί στον αύλειο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη διοργανώνεται από την κατασκευάστρια εταιρία του έργου «Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος – Ε65», που είναι η ΤΕΡΝΑ και την κοινοπραξία "Κεντρική Οδός", που εκεμεταλεύεται τον Ε65. 

Αν και αρχικώς ζητήθηκε από τους διοργανωτές ένας εσωτερικός χώρος εκδηλώσεων στο κέντρο των Τρικάλων, τελικώς αποφασίσθηκε η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη, αφού η πρόγνωση του καιρού έδειχνε τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν αύριο στην πόλη, έτσι ώστε η πραγματοποίση της να γίνει χωρίς προβλήματα στον συγκεκριμένο εξωτερικό χώρο, ο οποίος αποτελεί έναν από τους ομορφότερους που μπορεί να συναντήσει κάποιος στην πόλη των Τρικάλων. 

Ειδικά συνεργεία από την Αθήνα έσπευσαν στα Τρίκαλα το απόγευμα της Παρασκευής και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα προχώρησαν στην διαμόρφωση του χώρου, με την τοποθέτηση ηχητικών εγκαταστάσεων, τέντας και των απαραίτητων καθισμάτων. 

Οι καλεσμένοι και γενικότερα οι παρευρισκόμενοι, λόγω των συνθηκών του κορωνοϊού, θα είναι πολύ συγκεκριμένοι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσία της αστυνομίας αν και διακριτική είναι εντονότατη, όπως καταλαβαίνει κανείς ενόψει της έλευσης και της παρουσίας του πρωθυπουργού στην συγκεκριμένη εκδήλωση. 

Μ.Σ., trikalaenimerosi.gr