Την πρώτη της συνέντευξη στο Νομό Τρικάλων έδωσε σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6  η υποψήφια με τη ΝΔ στο τοπικό ψηφοδέλτιο, Χαρά Ξάνθη:

«Στις εθνικές εκλογές του 2019 είχα κατέβει με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ανατολική Αττική, μια πολύ μεγάλη εκλογική περιφέρεια, και πληθυσμιακά και σε έκταση. Πλέον, θα είμαι υποψήφια στην εκλογική περιφέρεια του Νομού Τρικάλων, όποτε προκηρύξει ο Πρωθυπουργός τις επόμενες εκλογές. Είναι μια απόφαση που έχει παρθεί εδώ και κάποιο διάστημα από τον πρόεδρο της ΝΔ και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η καταγωγή μου είναι το χωριό του Αμάραντου, στον Ασπροπόταμο. Γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου, και ξεκινάω με πολλή θέληση και υπομονή να ακούσω τον κόσμο και να ασχοληθώ  με τα ουσιώδη προβλήματα. Θεωρώ πως οι νέοι άνθρωποι πρέπει να καταπιάνονται με την πολιτική, και να δείχνουν το όραμα τους. Κανείς δεν ξεκινάει τη διαδρομή του χωρίς δυσκολίες, έτσι και εγώ δεν προβληματίζομαι από ότι δυσκολίες θα συναντήσω, καθώς έχω όλη τη διάθεση να δώσω την ψυχή μου σε αυτό που έχω στοχοθετήσει.

Δεν έχω σκοπό να αφήσω εντελώς την κοινωνική μου ζωή και το σπίτι μου στην Αθήνα, όπως άλλωστε και οι βουλευτές και άλλοι πολιτευτές που μοιράζονται το χρόνο τους μεταξύ Τρικάλων και Αθήνας. Δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας για μένα η απόσταση, είναι κάτι που και εδώ στην Αττική είναι μέρος της καθημερινότητας μας. Θα προσπαθήσω να βρίσκομαι όσο το δυνατόν περισσότερο στην περιοχή που πολιτεύομαι, στην Καλαμπάκα, στα Τρίκαλα, και αν χρειαστεί και περισσότερος χρόνος θα το δούμε στην πορεία.

Κανείς δεν κατεβαίνει σε έναν αγώνα για να πάρει χάλκινο, ή για να μείνει εκτός βάθρου. Συνεπώς, ο πήχης τοποθετείται ψηλά, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια και θα περιμένω να λάβω και τα καλύτερα αποτελέσματα. Κανείς δεν κατεβαίνει στην πολιτική για να χάσει.»