Με την παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσοστόμου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στην Πόλη της Θεσσαλονίκης, η Ιερά Λιτάνευση της Εικόνας  «Παναγίας της Επισκέψεως», η οποία είχε  μεταφερθεί πριν από μια εβδομάδα από την Πόλη μας, στην Θεσσαλονίκη.
Το πρωί της 25ης Οκτωβρίου, τελέστηκε Πολυαρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, Προεξάρχοντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου και συλλειτουργούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, καθώς και πλειάδας ακόμη Αρχιερέων.

Στην συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η Πάνδημη και Λαμπρή Ιερά Λιτανεία των Ιερών Εικόνων «Παναγίας της Επισκέψεως» και του Αγίου Δημητρίου στους δρόμους της Πόλεως, στην οποία, έλαβε μέρος και ο Σεβ. Μητροπολίτης Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσόστομος, ενδεδυμένος της Αρχιερατικής του στολής.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι την  Κυριακή το απόγευμα τελέστηκε η Ακολουθία του «ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ» του Αγίου Δημητρίου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Θεσσαλονίκης, όπου Χοροστάτησε ο κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος δε από πλειάδα ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.    

                                                         

Βόπης Αναστάσιος