Από το γραφείο Τύπου της ΛΑΕ Τρικάλων λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο:  "Τζάμπα μάγκας αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ο κ. Πολάκης αφού κατά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο τρικάλων επέλεξε να μπεί απο την ''πίσω πόρτα''αρνούμενος ουσιαστικά να συναντήσει  εκπροσώπους  των Συνταξιουχικών και  Εργατικών Σωματείων που μαζί με πολιτικές οργανώσεις και συλλογικότητες πραγματοποιούσαν εκείνη την στιγμή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου για τα μεγάλα προβλήματα στο Ε.Σ.Υ.
Με τον πιο προκλητικό  τρόπο και ενώ το Νοσοκομείο ήταν σε  λειτουργία   σφραγίστηκε απο την αστυνομία η μπροστινή είσοδος ενώ απαγορεύτηκε σε πολίτες να μπουν  στο νοσοκομείο κατά παράβαση της Νομοθεσίας.
Ο λαλίστατος κ. Πολάκης και από τα Τρίκαλα πούλησε ''φύκια για μεταξωτές κορδέλες'' για δήθεν ανάταξη και εξυγίανση του Ε.Σ.Υ την ίδια στιγμή που ετοιμάζεται μαζί με τους Σάκη Παπαδόπουλο, Χρήστο Σιμορέλη και Παναγιώτα Δριτσέλη να ψηφήσουν το 4ο μνημόνιο αποτελώντας στην ουσία τα πιο πειθήνια  όργανα της τερατό-ϊκας  και των ιδιωτικών συμφερόντων στο χώρο της υγείας".