Οι πλέον δυσοίωνες προβλέψεις για τη διασπορά του κορωνοϊού επιβεβαιώνονται μέρα με τη μέρα.

Τα ρεκόρ σπάνε διαδοχικά το τελευταίο δεκαήμερο και σήμερα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του protothema.gr, τα νέα κρούσματα αναμένεται να κινηθούν πάνω από τις 8.000, και μάλιστα αρκετά, σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις των υγειονομικών αρχών- πληροφορίες ήθελαν τον αριθμό των κρουσμάτων να προσεγίζει τις 9.000.

Σημειώνεται δε, ότι εκτός από τα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά και οι νεκροί και οι διασωληνωμένοι εξαιτίας των επιπλοκών της covid-19, που αποτελούν και τους λεγόμενους «σκληρούς δείκτες» της πανδημίας. Η Τρίτη είναι η χειρότερη μέρα σε ό,τι αφορά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, αφού περισσότερα τεστ γίνονται μετά το σαββατοκύριακο.

Συρροή κρουσμάτων στα Τρίκαλα 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ελέγχων για την διάδοση του κορωνοϊού που έγιναν σήμερα, Τρίτη 9 Νοεμβρίου, στα Τρίκαλα εντοπίστηκαν 20 θετικά δείγματα στις Φυλακές Τρικάλων. 

Πρόκειται για συρροή κρουσμάτων με υψηλό αριθμό, που αναμένεται να ανεβάσει το συνολικό αριθμό των σημερινών περιστατικών covid στην περιοχή των Τρικάλων. 

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα των rapid tests που έγιναν σήμερα, από τα οποία εντοπίστηκαν 32 θετικά δείγματα στον κορωνοϊό, είναι τα εξής: 

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ  

Πραγματοποιήθηκαν 214 Rapid Test και καταγράφηκαν 2 θετικά. Πρόκειται για 2 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 59 έτη. 

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΥ  

Πραγματοποιήθηκαν 766 Rapid Test και καταγράφηκαν 15 θετικά. Πρόκειται για 7 γυναίκες και 8 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 42 έτη. 

ΣΤΟ Ε ΚΑΠΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  

Πραγματοποιήθηκαν 409 Rapid Test και καταγράφηκαν 12 θετικά. Πρόκειται για 6 γυναίκες και 6 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 23 έτη. 

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ 

Πραγματοποιήθηκαν 77 Rapid Test και καταγράφηκαν 2 θετικά. Πρόκειται για 2 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 60 έτη.  

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΛΥΒΙΑ  

Πραγματοποιήθηκαν 127 Rapid Test και καταγράφηκε 1 θετικό. Πρόκειται για 1 κορίτσι ηλικίας 12 ετών.  

trikalaenimerosi.gr