Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους αποφάσισαν να προχωρήσουν οι επαγγελματίες της εστίασης των Τρικάλων, μετά την συνάντησή τους που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πόλη.

Αναμέσά τους ο Πρόεδρος του συλλόγου επαγγελματιών στα "Μανάβικα", Νίκος Μπακατσιάς, το μέλος Γιάννης Παπανικολάου, ο Πρόεδρος του σωματείου καφετεριών Τρικάλων Γιώργος Ηλιάδης και ο Πρόεδρος του σωματείου εστιατορίων και fast–food Τρικάλων Νίκος Παπαευθυμίου, αποφασισμένοι όλοι τους να κινηθούν δυναμικά στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης των καταστημάτων της εστίασης. 

Στις 10 Φεβρουαρίου ξεκινά σε όλη την Ελλάδα η διαδικασία συγκέντρωσης των κλειδιών των καταστημάτων εστίασης, προκειμένου να παραδοθούν τις επόμενες ημέρες συμβολικά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθούν και οι Τρικαλινοί επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν προγραμματίσει για την επόμενη Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, εκτός της παράδοσης των κλειδιών τους, την τοποθέτηση μαύρων σημαιών έξω από τα καταστήματά τους και την πένθιμη μουσική που θα ακούγεται στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. 

Επιπλέον, στα άμεσα σχέδιά τους είναι η συνάντησή τους με τον δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, όπως και με τους βουλευτές του νομού, προκειμένου να εκθέσουν τα προβλήματα που μαστίζουν, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τον κλάδο της εστίασης. 

trikalaenimerosi.gr