Ένα παραμυθένιο τετραήμερο έζησαν τα Αστέρια του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού του Τοπικού Τμήματος Τρικάλων στις 17 με 20 Ιουνίου στα Χάνια Πηλίου.
Τα μικρά μας Αστέρια ταξίδεψαν στα Χάνια και μέσα σε ένα ονειρεμένο και μαγεμένο δάσος με Μια Ομπρέλα Χρώματα έγιναν πρωταγωνιστές του παραμυθιού, έλυσαν γρίφους, έπαιξαν παιχνίδια, έκαναν εργαστήρια, ήρθαν σε επαφή με την φύση, συμμετείχαν ενεργά σε όλες τις υπηρεσίες τις κατασκήνωσης και κοιμήθηκαν σε σκηνές. Την ημέρα της αποχώρησής τους υποδέχτηκαν τους γονείς τους και όλοι μαζί πήραν μέρος σε μια όμορφη γιορτή. Απέδειξαν σε όλους ότι αν και μικρά σε ηλικία μπορούν να τα βγάλουν πέρα σε όλες τις αποστολές τους με επιτυχία!!!
Να ευχαριστήσουμε πολύ όσους στήριξαν αυτή την κατασκήνωση των Αστεριών, τους χορηγούς μας Ραδιοφωνική Λέσχη Τρικάλων, Όλυμπος Α.Ε, Βιολάντα Α.Ε, κρεοπωλείο Βασίλη Καλλιάγρα, υπεραγορά κρεάτων Αφοί Μαλικιώση, εμπόριο φρούτων Αφοί Τσικρικά, πουλερικά Μπαλωμένος και φυσικά το κατάστημα Vodafone που για δεύτερη συνεχή χρονιά μας χορήγησε τα μπλουζάκια της κατασκήνωσης. Αλλα πάνω από όλα τους γονείς των μικρών μας φίλων που μας εμπιστεύονται τα Αστέρια τους όλη την χρονιά αλλα και στην κατασκήνωση.
Καλό Καλοκαίρι σε όλους από τον Κλάδο Αστεριών!!

Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Τοπικό Τμήμα Τρικάλων