Παρά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, τη ζέστη, αλλά και την κρίση που έχει «τσακίσει» εδώ και χρόνια τη νυχτερινή διασκέδαση, η Πέγκυ Ζήνα κατάφερε να φέρει το Τρικαλινό κοινό κοντά της, το βράδυ του Σαββάτου, στο κέντρο «Αρμονία», στο Μεγαλοχώρι, όπου εμφανίστηκε. Οι γνωστές επιτυχίες της και το κέφι που η ίδια μετέδιδε από την πίστα έφτιαξαν μια ωραία βραδιά σε όσους έσπευσαν να την δουν από κοντά.

Οι φωτογραφίες είναι από την εμφάνιση της Πέγκυς Ζήνα το βράδυ του Σαββάτου στην "Αρμονία"

Η γνωστή τραγουδίστρια, που τελευταία συντροφεύει το κοινό και από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της στο X-Factor, συνέπεσε με την εμφάνισή της στα Τρίκαλα να αναφερθεί σε έναν μεγάλο της πόλης, τον Δημήτρη Μητροπάνο, στον οποίο θυμήθηκε μιλώντας στο Κυριακάτικο «Πρώτο Θέμα»:

-Ανησυχείς για το µέλλον του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού;

 «Φυσικά και ανησυχώ. Το 2009 ο ∆ηµήτρης Μητροπάνος µου είχε πει µια σπουδαία κουβέντα: “Θα έρθει µεγάλη κρίση και θα περάσουν χρόνια όπου αν κάνεις κάτι καλό δεν θα το πιστώνεσαι κι αν κάνεις µεγάλο κακό δεν θα πειράζει όσο θα έπρεπε. Θα είναι τα χρόνια της αδράνειας. Γίνεται ένα ξεσκαρτάρισµα όµως στα χρόνια της κρίσης”. Το είχε ζήσει εκείνος άλλες δύο φορές. Ένα από τα πράγµατα που πρέπει να ξέρουν πλέον οι νέοι τραγουδιστές είναι ότι δεν θα λύσουν το βιοποριστικό τους µε το τραγούδι. Θα πρέπει να κάνουν κι άλλα πράγµατα. ∆ύο µέρες δουλεύουµε πλέον. Κι εµένα ως µητέρα µε καλύπτει αυτό, ειδικά επειδή δουλεύω νύχτα και την αφήνω να κοιµάται. Λείπω όσο λιγότερο γίνεται από το παιδί µου. ∆εν έκανα παιδί όταν δούλευα πέντε και έξι µέρες την εβδοµάδα, την εποχή µε τις µεγάλες επιτυχίες µου. Τότε όλοι µε ρωτούσαν γιατί δεν κάνω παιδί, πίστευαν ότι για κάποιον λόγο δεν µπορούσα. Ηταν δική µου απόφαση να περιµένω την κατάλληλη για µένα στιγµή ώστε να αφιερωθώ απόλυτα στο παιδί µου»…

Λ.Κ.