Τα συγχαρητήρια της εκφράζει η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Βάσω Κάκλα στην ομάδα Free mobility του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων για την κατάκτηση του 1ου βραβείου Εργασίας για την Ανεμπόδιστη και Ελεύθερη Μετακίνηση και του 2ου βραβείου Δραματουργικής Έκφρασης, στον τελικό διαγωνισμό της εκστρατείας Eco mobility - Free mobility 2015-2016, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Απριλίου στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων στην Αθήνα.
Αναλυτικά αναφέρει:
"Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα Free mobility του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων για την κατάκτηση του 1ου βραβείου Εργασίας για την Ανεμπόδιστη και Ελεύθερη Μετακίνηση και του 2ου βραβείου Δραματουργικής Έκφρασης, στον τελικό διαγωνισμό της εκστρατείας Eco mobility - Free mobility 2015-2016, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Απριλίου στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων στην Αθήνα. Η διάκρισή σας με το κορυφαίο βραβείο της διοργάνωσης γεμίζει την εκπαιδευτική κοινότητα με υπερηφάνεια και τιμά όλους τους Τρικαλινούς. Οι μαθητές σας απέδειξαν ότι διαθέτουν ιδιαίτερα χαρίσματα και δεξιότητες που με την αγάπη και την καθοδήγηση εμπνευσμένων και ευαισθητοποιημένων εκπαιδευτικών μπορούν να οδηγήσουν στην πραγμάτωση υψηλών στόχων. Στην επιτυχία αυτή σημαντική είναι και η συμβολή της διευθύντριας του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρας Κίττου, που πάντα ενθαρρύνει την υλοποίηση ποιοτικών καινοτόμων δράσεων στο σχολείο σας.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν και στις βραβευμένες στο παρελθόν ομάδες Eco mobility του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων, που με την εμπειρία τους και την άρτια κατάρτισή τους στάθηκαν δίπλα στα παιδιά του ΕΕΕΕΚ χαρίζοντας τη φιλία τους, αλλά και τη στήριξή τους σε όλες τις φάσεις του διαγωνισμού. Σε αυτό συνέδραμε σημαντικά και η υπεύθυνη εκπαιδευτικός των πολυβραβευμένων αυτών μαθητών κα Ευανθία Αστρίτη.
Στην όλη προσπάθεια αρωγός και υποστηρικτής υπήρξε η υπεύθυνη του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων Ελένη Γιοντζή, την οποία επίσης ευχαριστώ θερμά.
Είμαστε βέβαιοι ότι η επιτυχία σας αυτή θα λειτουργήσει ως το πιο αποτελεσματικό κίνητρο ευαισθητοποίησης όλων μας, ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε την όμορφη πόλη μας ακόμη πιο ανθρώπινη. Ευχαριστούμε θερμά!
Ομάδα Free Mobility
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Αρετή Γρηγορίου,  Θανάσης Καραγεώργος, Σωτηρία Παπανικολάου, Γωγώ Κατσιανάκου
Mαθητές:
Χριστίνα Αγραφιώτη, Βασιλική Καλογεροπούλου, Στέλιος Καραμούτσας, Κατερίνα Κούτουλα, Μαρία Μουρεχίδου, Βασίλης Αργύρης, Κώστας Ζουρλαδάνης, Παναγιώτης Σδώνας"