Μαζική εξόρμηση στο κέντρο των Τρικάλων πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ. Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου καλεί «τους Τρικαλινούς εργαζόμενους σε απεργιακό  ξεσηκωμό μπροστά στην ενέργεια της κυβέρνησης  να φέρει μέσα στο Σαββατοκύριακο σαν τον κλέφτη τις βάρβαρες προτάσεις για το ασφαλιστικό και το φορολογικό!
Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης αναρτήθηκε γιγαντοπανό με κάλεσμα για τη 48ώρη Πανεργατική Απεργία  πάνω από την κοίτη του Ληθαίου ποταμού.
Απαντάμε με την ετοιμότητα μας, με την οργάνωση μας, με το δίκιο μας, στις άθλιες πρακτικές της κυβέρνησης για να περάσει τη νέα βαρβαρότητα στη ζωή μας, στα μουγκά!
Έφτασε η ώρα της μάχης! Κανείς να μη λιποτακτήσει!
Δίνουμε όλοι το παρόν!
Όλοι στους δρόμους! Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις!
-   Παρασκευή 6 Μάη, 10:30πμ στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου Τρικάλων
-   Σάββατο 7 Μάη, 11:30πμ
Αναχώρηση λεωφορείων για το μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα (από την αρχή οδού Β.Τσιτσάνη- ψησταριά «Κωστάρας»)
-   Κυριακή 8 Μάη, 10.00π.μ. στην Πλ. Ρήγα Φεραίου Τρικάλων 
Να νεκρώσουν τα πάντα! Να σταματήσει η παραγωγή παντού! Κανείς εργαζόμενος καμία βάρδια στη δουλειά! Όλοι μαζί, εργάτες, φτωχοί αγρότες, ελευθεροεπαγγελματίες, επιστήμονες! Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε! Αν κάνουμε πίσω δε θα σταματήσουν πουθενά! Δε θα μας αφήσουν τίποτα! Ή θα υποταχτούμε και θα τα σαρώσουν όλα, ή θα τους πάρουμε στο κυνήγι!
Με εμπιστοσύνη στη δύναμή μας! Εμείς παράγουμε τον πλούτο, εμείς μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα χωρίς αυτούς που μας εκμεταλλεύονται, αυτοί δεν μπορούν να κερδίζουν χωρίς εμάς!»