Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε χθες το βράδυ στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανάμεσα στον Γιώργο Μητσιούλη, επικεφαλής της παράταξης "Τρίκκης Πολιτεία", και τους δημοτικούς συμβούλους Φόρη Ρόμπο και Γιάννη Κωτούλα. 

Όλα ξεκίνησαν όταν την ώρα που μιλούσε ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου για την πισίνα του Αγίου Γεωργίου, ο Γιώργος Μητσιούλης αρκετά εκνευρισμένος σηκώθηκε όρθιος λέγοντάς του "αυτά να τα πεις στα φιλαράκια σου". 

Η φράση του πυροδότησε σε δευτερόλεπτα μια μεγάλη ένταση με αποτέλεσμα αρχικώς ο Φόρης Ρόμπος και στην συνέχεια ο Γιάννης Κωτούλας να κινηθούν προς το μέρος του, ενώ λίγο έλειψε να σημειωθούν και χειρότερα, αφού οι διάλογοι μεταξύ τους ήταν σε αρκετά έντονο ύφος. 

Η πρόεδρος του Δ.Σ. Νικολέττα Μπρουζούκη διέκοψε αμέσως την συνεδρίαση, με πρώτο τον Δημήτρη Παπαστεργίου να αποχωρεί από την αίθουσα φανερά εκνευρισμένος. 

Με την επανέναρξή της και αφού οι τόνοι είχαν πέσει οι εμπλεκόμενοι σε αυτό το επεισόδιο ανακάλεσαν, ωστόσο ο κύριος Μητσιούλης αναφερόμενος στους δύο συμβούλους της δημοτικής αρχής έκανε λόγο για ανθρώπους που θέλησαν να τον προπηλακίσουν.  

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως, πριν το συγκεκριμένο συμβάν στην αίθουσα ήδη υπήρχε εκνευρισμός και μια ένταση, καθόλου ευκαταφρόνητη, ανάμεσα στον δήμαρχο Τρικκαίων και στον Αλέκο Πολυμερόπουλο, έτσι ώστε μέσα σε ένα τέτοιο ηλεκτρισμένο κλίμα να κορυφωθεί μια αντιπαράθεση, με κατάληξη το επεισόδιο ανάμεσα στους τρείς άνδρες.

Μ.Σ., trikalaenimerosi.gr