Το απορριμματοφόρο του Δήμου Τρικκαίων που έχει στολιστεί, έτσι ώστε να προκαλεί εντύπωση και αίσθηση στην πόλη των Τρικάλων όταν κυκλοφορεί στους δρόμους της, επιτελεί, όπως φάινεται, έναν συγκεκριμένο σκοπό. 

Πέρα από την ένταξή του στο πνεύμα των ημερών, με τον γενικότερο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο στον οποίο κυριαρχούν τα λαμπιόνια, το μεγάλο όχημα του Δήμου επιθυμεί ανάμεσα στα άχρηστα αντικείμενα και σκουπίδια των κάδων απορριμμάτων, να μαζέψει και να πετάξει οριστικά και διά παντός και τις αναμνήσεις μας από το σωτήριο έτος 2020! 

Όπως αποδείχθηκε, με τον πιο ανέλπιστο τρόπο, δεν είναι και ότι καλύτερο στην ζωή μας και δύσκολα θα θέλει κάποιος να το θυμάται! 

Έτσι, λοιπόν, όπως "αποκάλυψε" ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, στην σελίδα του στο facebook, "εκφράζοντας τον έρωτά μας για το 2020 με κάθε τρόπο!", ήρθε ο καιρός να πετάξουμε στα σκουπίδια το 2020, αφού είναι το μοναδικό που δεν θέλουμε να ανακυκλώσουμε! 

Ενδεχομένως, για να γίνει ακόμη πιο γνωστός ο σημαντικός ρόλος του απορριμματοφόρου που επιτελεί κοινωνικό έργο, ο Δήμος Τρικκαίων ετοίμασε και ένα ολιγόλεπτο βίντεο υπό τους ήχους ενός πολύ ωραίου χριστουγεννιάτικου τραγουδιού!