Στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής 18 Μαρτίου θα τελεστεί η Ακολουθία των Β' Χαιρετισμοί προς την Υπεραγία Θεοτόκο στους ναούς των Τρικάλων. 

Οι πιστοί στην πόλη των Τρικάλων έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην απογευματινή Ακολουθία των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων από τις 5:30 μ.μ. έως τις 7:00 το απόγευμα.  

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης μέσα από την ιστοσελίδα και το διαδικτυακό κανάλι της στο You Tube: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ, σήμερα το απόγευμα θα μεταδώσει σε ζωντανή σύνδεση στις 7:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, την πρώτη Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στην οποία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου.   

Στην συνέχεια, στις 8:30 το βράδυ θα μεταδώσει την Ακολουθία Β΄ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου και ακολούθως στον ίδιο Ιερό Ναό θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου κατά τη Θεία Λειτουργία.

Επίσης, οι ιερές ακολουθίες θα αναμεταδίδονται και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» μέσω της συχνότητος των 102 F.M. και διαδικτυακά.

trikalaenimerosi.gr