Την Κυριακή 2/4, πραγματοποιήθηκε η ανοικτή συνέλευση της Λέσχης Εργασίας, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού.
Συζητήθηκαν οι δράσεις, οι εκδηλώσεις κι οι παρεμβάσεις που έγιναν το αμέσως προηγούμενο διάστημα με κυριότερες αυτές που αφορούν:
 -   Την αντιφασιστική, αντιπολεμική συγκέντρωση και παρέμβαση κατά της επίσκεψης της υπουργού Ρ. Αντωνοπούλου στις 18/3.
 -  Τη σύσκεψη για την κοινή δράση ενάντια στη νέα αξιολόγηση και το νέο μνημόνιο στις 23/3.
 -  Την εκδήλωση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής με τον Θ. Καμπαγιάννη στις 26/3.
 -   Την παρουσίαση βιβλίου του Β. Τσιράκη στη 1/4.
Σχετικά με τις δράσεις και παρεμβάσεις για το προσεχές διάστημα, αποφασίστηκε:
 -   Συμμετοχή της Λέσχης Εργασίας, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού στο Πανελλαδικό διήμερο  δράσης ενάντια στην ανεργία & την ελαστική εργασία στις 5 και 6 Απριλίου, με εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς.
 -   Να υπάρξει πρωτοβουλία για σύσκεψη συλλογικοτήτων, αγωνιστών κι αγωνιστριών για ανεξάρτητη, ταξική συγκέντρωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς, και να συζητηθεί και στην Ανοικτή Πρωτοβουλία για την Κοινή Δράση.
  -  Να γίνει κάλεσμα για συγκέντρωση κι απόδοση μνήμης και τιμής. την Τρίτη 18/4, ημέρα της επετείου από την εκτέλεση των 5 ΕΠΟΝιτών.
  -   Η εκλογή νέου συντονιστικού οργάνου, σύμφωνα με την απόφαση της προηγούμενης συνέλευσης για ανακλητότητα κι εναλλαγή των μελών του.
  -  Η επόμενη τακτική ανοικτή συνέλευση της Λέσχης να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13/5 (με ενδεχόμενη έκτακτη συνέλευση πριν την πρωτομαγιά).