Εθιμοτυπική επίσκεψη έκανε  το νέο  Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων στον Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβα στο γραφείο του στο Δημαρχείο Πύλης, την Δευτέρα 28/2/2022.

Για  μια πρώτη γνωριμία και ενημέρωση  για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν οι Δήμοι για την καλλίτερη ασφάλεια και συνθηκών εργασίας των εργαζομένων στον χώρο εργασίας τους.

Κατά αρχήν ο κ. Μαράβας τους καλωσόρισε στον Δήμο Πύλης και τους συνεχάρη για την εκλογή τους ευχόμενος καλή επιτυχία στον συνδικαλιστικό τους έργο.

Κατόπιν, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευάγγελος Κωστίκας, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την αποδοχή της επίσκεψης, αναφέροντας μερικές ελλείψεις που έχει ο χώρος των εργαζομένων στον Δήμο  και πρέπει να βελτιωθούν. Ανάλογες τοποθετήσεις έκαναν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που παρευρίσκοντο  στην συνάντηση  , η  Γραμματέας κ. Φανή Χασιώτη, ο Ταμίας κ. Περικλής Βασιλείου και το μέλος κ. Αθανάσιος Τζιατζιάς.

Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών κ. Μάκης Παπαγεωργίου, Πολιτικής Προστασίας  Αγροτικής Ανάπτυξης  κ. Χρήστος Ζιάκας και η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Λαμπρινή Οικονόμου.