Η   εκδήλωση έλαβε χώρα στο γήπεδο του Πορταικού  την Τετάρτη 13 Ιουνίου και  άρχισε με ομιλία του υπεύθυνου της Ακαδημίας κ. Κων/νου Βαγενά ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους όλους  τους παρευρισκόμενους  γονείς των  παιδιών, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους.

Συνεχίζοντας ο κ. Βαγενάς ανέφερε , ότι μια άλλη μια αγωνιστική χρονιά έφθασε στο τέλος της  μια χρονιά διαφορετική από τις άλλες, γιατί  είχε πολλούς αγώνες σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο. 

Κάνοντας τον απολογισμό από την πλευρά μας ως υπεύθυνοι της Ακαδημίας και Προπονητές μας ο κ. Σαργιώτης  και ο κ. Γάλλος, προσπαθήσαμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας  και βασικό μας μέλημα ήταν η υγεία των παιδιών σας, για αυτό σε κάθε αγώνα υπήρχε  γιατρός βάσει του Κανονισμού της ΕΠΣΤ, σε  αυτό το σημείο ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιατρό κ. Κων/νο Μπαμπαλιάρη  και τον Νοσοκόμο κ. Δημήτριο Πανάγο, που αφιλοκερδώς προσέφεραν τις υπηρεσίες τους.

Επίσης αρωγοί  στην προσπάθεια μας με την προσφορά αθλητικού υλικού ήταν ο Ανδρέας Αδαμόπουλος με το γνωστό Σούπερ Μάρκετ  και η Τσίνα η Γεωργία με τον Κέντρο Λογοθεραπείας τους οποίους ευχαριστούμε.

Στον αγωνιστικό απολογισμό  απευθυνόμενος στα παιδιά η βελτίωσης σας  μετά  από τρία χρόνια λειτουργίας της Ακαδημίας  είναι εμφανής την οποία και εσείς καταλαβαίνετε.

Επίσης προσπαθήσαμε, τόνισε ο κ. Βαγενάς να γίνετε φίλοι μεταξύ σας να γνωριστείτε μεταξύ σας, το οποίο θα το δείτε με το πέρασμα του χρόνου το πώς δεθήκατε μεταξύ σας.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Βαγενάς  ανέφερε .. Αγαπητοί μου γονείς παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάμε αφιερώστε περισσότερο χρόνο προς τα παιδιά σας.

Χορηγοί της αποψινής βραδιάς είναι ο Χρήστος Σουφλιάς με το Κρεοπωλείο και η Χασαποταβέρνα «Ο ΜΠΑΣΙΟΥΡΗΣ»

Κατόπιν έκανε χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης  ο οποίος συνεχάρη  όλα τα παιδιά της Ακαδημίας για  τον αγώνα και την προσπάθεια που κατέβαλαν και την πρόοδο που σημείωσαν στο Σχολείο κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Επίσης έδωσε συγχαρητήρια στους υπευθύνους  και Προπονητές της Ακαδημίας ευχόμενος καλό Καλοκαίρι.

Κατόπιν έγιναν οι βραβεύσεις των παιδιών από τους Αντιδημάρχους κ. Αθανάσιο Κωστάκη κ. Γεώργιο Τζιορτζιώτη καθώς και από τους υπευθύνους της Ακαδημίας και τον Πρόεδρο του Πορταικού κ. Αθανάσιο Κανέλα  και τον υπεύθυνο της Ακαδημίας κ. Κων/νο Τσιαμπαλή.

Τέλος ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα ενώ προσφέρθηκαν εδέσματα και αναψυκτικά στα παιδιά.