Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων Εκδηλώσεων «Καλοκαίρι 2017» που διοργανώνει και φέτος  η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Πύλης, πραγματοποιήθηκε  στα Στουρναρέικα από το Θέατρο Σκιών παράσταση  «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ  -ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ», σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία αφού την παρακολούθησαν αρκετά παιδιά, γεμίζοντας την πλατεία του Χωριού.
Τα παιδιά αλλά και οι γονείς χάρηκαν διασκεδάζοντας με τις  σατιρικές ατάκες που απέδιδε με εξαιρετικό τρόπο  ο νεαρός  Ανδρέα Ράγιας μιμούμενος όλες τις φωνές των ηρώων της παράστασης (Καραγκιόζη, Κολητήρι, Μπάρμπα Γιώργο κ. α., αλλά και με την δεξιοτεχνία που παρουσίαζε τις κινούμενες φιγούρες.
Πριν  την έναρξη της εκδήλωσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κων/νος Μπαλατσούκας καλωσόρισε τα παιδιά και του γονείς , αναφέροντας ότι  ο Δήμος Πύλης διοργανώνει Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στις Τοπικές Κοινότητες, για Τρίτη χρονιά, σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες προσπαθώντας για το καλλίτερο.
Παρευρίσκοντο η Πρόεδρος της  Τ.Κ. Στουρναρέικων κ. Γεωργία Λαμπρογιώργου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κων/νος Μπαλατσούκας και  ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Παύλος Μπόμπορας.
Το Θέατρο Σκιών θα πραγματοποιήσει παράσταση και την Κυριακή 30 /7 στις 21.00 στην πλατεία της Φήκης.
στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Πύλης.