Εύλογες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην πόλη των Τρικάλων, η απόφαση της Δημοτικής Αρχής να προβεί σε κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών Τρικαλινών πολιτών, που οφείλουν στα ταμεία του Δήμου.

Μία από αυτές τις αντιδράσεις και εκείνη του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και του συνδυασμού "Μαζί για τα Τρίκαλα", Κώστα Κρεμμύδα, ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook, καταφέρεται εναντίον του Δήμου και κυρίως του Δημάρχου, Δημήτρη Παπαστεργίου, για το τεράστιο ζήτημα που απασχολεί τουλάχιστον 6.000 Τρικαλινούς.  

Η γνωστή Τρικαλινή δημοσιογράφος και συγγραφέας, Έρη Γλυκερία Μαυρογιάννη, όπως αποδεικνύεται, δεν έχασε την ευκαιρία να υπεισέλθει στο συγκεκριμένο σοβαρότατο ζήτημα που απασχολεί την πόλη των Τρικάλων, καταθέτοντας και η ίδια την άποψή της. 

Αξιοποιώντας τον άπλετο χώρο που προσφέρει το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έσπευσε στον σχολιασμό του ζητήματος πάντα με τον δικό της, μοναδικό τρόπο! 

Η άλλοτε υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου στις προηγούμενες εκλογές, χωρίς ωστόσο με την αναμενόμενη επιτυχία, με το γνωστό της εκρηκτικό ταμπεραμέντο δεν δίστασε να καταχεριάσει, εμμέσως πλην σαφώς, τον Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Με τον ξεκάθαρο λόγο της και χωρίς περιστροφές, και με την δική μας άσβεστη ελπίδα πώς κατανοεί τί λέει, κατηγορεί την Δημοτική Αρχή για οικονομικές ατασθαλίες, δηλαδή ωμά και ανερυθρίαστα για φάγωμα δημόσιου χρήματος! 

Δεν τους φτάνουν τόσο λεφτά που έχουν φάει; 

Πότε ανοίγει η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου να έρθω να καταθέσω αποδείξεις σε βάρος της δημοτικής αρχής, έγραψε κάτω από την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Κρεμμύδα, η Έρη Γλυκερία Μαυρογιάννη. 

Μάλιστα, έχοντας στα χέρια της αδιάσειστα στοιχεία και ντοκουμέντα περιμένει πως και πως να ανοίξουν οι πύλες της Κολάσεως για την Δημοτική Αρχή, του Δημοτικού Συμβουλίου δηλαδή, εκεί όπου η ίδια θα παραστεί δια ζώσης προκειμένου να τα βγάλει όλα στο φως! 

Οπότε, τί μας απομένει άλλο πχια; 

Παρά μονάχα να περιμένουμε να ανοίξουν οι πόρτες του Δημοτικού Συμβουλίου και γενικότερα πόρτες... 

Άλλωστε, καθετί που ανοίγει σε αυτήν την ζωή είναι μόνο για καλό. 

Μ.Σ. trikalaenimerosi.gr