Την Παρασκευή 23 Ιουνίου στον Νέο Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσοστόμου, οι διπλωματικές και πτυχιακές εξετάσεις του σχολικού έτους 2022-23.

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού την επιτροπή που εξέτασε τους υποψηφίους πτυχιούχους αποτελούσαν οι εξής: Πρόεδρος της επιτροπής ο πρωτ. Αθανάσιος Τύμπας, διευθυντής της Σχολής και μέλη ο π. Γεώργιος Στάμος και Θωμάς Βλάχος, καθηγητές Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων, o κ. Ιωάννης Μαυρομάτης, διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου και ο κ. Ευθύμιος Σπύρου, καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής.

Δίπλωμα βυζαντινής μουσικής έλαβαν οι απόφοιτοι: 1.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ 2.ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΓΚΡΕΚΑΣ. 3.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ 4.ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗΣ .

Πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής έλαβαν οι απόφοιτοι: 1.ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΛΗΜΕΝΩΒ . 2.ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΚΕΠΑΡΝΙΑ . 3.ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΤΣΕΡΓΑ. 4.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΠΑΜΙΧΑΣ ΚΑΙ 5. ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΜΙΧΟΣ

Ο πρόεδρος της σχολής Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. κ. Χρυσόστομος και οι καθηγητές της σχολής εύχονται στους αποφοίτους καλή σταδιοδρομία.