Τον νέο Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, κ. Αλέξανδρο Γ. Καπανιάρη, επισκέφθηκαν σήμερα, Πέμπτη 8-9-2022 στο γραφείο του, ο βουλευτήςτου ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής κ. Σάκης Παπαδόπουλος μαζί με τα δύο μέλη της Ν.Ε. Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων κ. Ορέστη Σιώχο και κ. Αθανάσιο Μπουλογεώργο και την κ. Ουρανία Παπαζεύκου, μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων και μέλος της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να τον συγχαρούν επ΄ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων και να συζητήσουν θέματα που άπτονται εκπαιδευτικής φύσεως.

Ο Διευθυντής ενημέρωσε τον βουλευτή ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τόσο για το προσωπικό όσο και τις υλικοτεχνικές υποδομές και τα σχολεία είναι κατάλληλα προετοιμασμένα να υποδεχθούν τους μαθητές μας.

Ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Καπανιάρη για την ενημέρωση και τηθερμή υποδοχή και παράλληλα εξέφρασε τη στήριξή του στο έργο της διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και τη διάθεσή του για εξεύρεση λύσεων σε ζητήματα που ενδέχεται να προκύψουν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις ευχαριστίες του Διευθυντή για τις ευχές εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι δυο πλευρές θα έχουν μια άριστη συνεργασία για το καλό της εκπαιδευτικής κοινότητας.