Ο Α.Ο. Τρίκαλα και ο Τηλυκράτης Λευκάδας έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν στους 15 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήγαν στους 18 πόντους.

Στο 9' λεπτό, τα Τρίκαλα είχαν καλή φάση με την κεφαλιά του Αλεξίου, ενώ ο Κουτσιανικούλης πιο μετά έκανε σουτ. Στο 31' λεπτό, ο Τηλυκράτης είχε φάση με το σουτ του Περιστέρη. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 0-0.

Οι δύο ομάδες έκαναν φάσεις από την αρχή του αγώνα. Στο 57′ ο Οκάν ήταν απέναντι από τον Παϊτέρη και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 73' λεπτό, ο Αλεξίου μετά από σέντρα του Γιοκέ, έβαλε γκολ και έκανε το 1-1. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να ξαναβρούν τον δρόμο για τα δίχτυα και παρέμειναν στο 1-1 στο τέλος του αγώνα.

ΑΟ Τρίκαλα (Κώστας Φραντζέσκος): Παϊτέρης, Λουκάς (61΄ Βαταμίδης), Καρανίκας, Ριζογιάννης, Αγκαράι, Παπακώστας, Κουτσιανικούλης (89΄ Κωστόπουλος), Γιοκέ, Κουσκουνάς, Κρητικός (61΄ Κορέλας), Αλεξίου.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου (35΄ Νιφορόπουλος), Μπεκατώρος, Τακίδης, Γιαννιώτης, Τόσκα, Περιστέρης (86΄ Σοροβός), Ζδράβος, Γκουντρουμπής (75΄ Κατσής), Εντουάρντο (46΄ Οκάν), Σκιαδάς.

sportime24.gr