Στο πλευρό του νυν Δημάρχου Νίκου Σακκά για τις εκλογές του Οκτωβρίου, τάσσεται και επίσημα πλέον ο συνδυασμός του Στέλιου Μπετσιμέα «Νέο όραμα για τα Τρίκαλα».

Ο Ζήσης Μπετσιμέας (αδελφός του επικεφαλής του συνδυασμού), μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 έδωσε ευθέως τη στήριξη της δημοτικής του παράταξης στον νυν Δήμαρχο Νίκο Σακκά:

« Είχαμε σταθερή παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο, και θεωρώ ότι λειτουργήσαμε παραγωγικά ως παράταξη της αντιπολίτευσης. Οι σκέψεις που έχουμε σήμερα είναι απλές και ξεκάθαρες, δίνουμε τη στήριξη μας στο Νίκο Σακκά.

Ο κατακερματισμός των υποψηφιοτήτων δεν είναι για το καλό του τόπου. Ο αδελφός μου δεν είναι άνθρωπος της καρέκλας, και το να ξανακατέβαινε πάλι ως ένας ακόμα υποψήφιος Δήμαρχος δεν θα έκανε τη διαφορά, αντιθέτως θα δημιουργούσε προβλήματα. Στο πρόσωπο του Νίκου Σακκά, που μας συνδέει προσωπική φιλία, βλέπουμε έναν άνθρωπο πρακτικό, με γρήγορες αποφάσεις, που ακούει, και μαζί του θα δει κάτι καλό ο Δήμος.

Αυτό που καταλάβαμε αυτή τη στιγμή είναι ότι πρέπει να συνεργαστούμε με το Νίκο Σακκά ώστε να δουλέψουμε για το καλό της πόλης. Η στήριξη μας θα είναι έμπρακτη, και αν παραστεί ανάγκη θα είμαι εδώ και εγώ και ο αδελφός μου να βάλουμε πλάτη να βοηθήσουμε το Δήμο.»