To πρόγραμμα της εβδομάδας στο μουσικό στέκι «Μανδραγόρας» έχει ως εξής:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ stand up comedy Τρίτη 15 Νοεμβρίου
Η νέα παράσταση του Γιώργου Χατζηπαύλου, με τίτλο, Σχεδόν σαράντα, είναι γεγονός.Με νέα κείμενα, νέες ιδέες και ανανεωμένη θεματολογία έρχεται να μας κάνει τον χειμώνα παραπάνω από απολαυστικό και γεμάτο γέλιο.Μετά τις sold out παραστάσεις του τη σεζόν που πέρασε, ο Γιώργος επιστρέφει με μία νέα παράσταση που αναλύει όλα τα στάδια στη ζωή ενός άντρα αλλά και τη σχέση του με το άλλο φύλο, τη σημερινή εποχή και όλα τα παράξενα που βλέπουμε και βιώνουμε γύρω μας. Μια παράσταση που (δεν) θα μας διδάξει, που (δεν) θα μας προβληματίσει ΚΑΙ που θα μας κάνει να γελάσουμε ΠΟΛΥ!!
Έναρξη  : 21:30
Είσοδος : 8 ευρώ (Ανεργοι-φοιτητές 6 Ευρώ)
INQUISITION Πέμπτη 17 Νοεμβρίου
Οι Inquisition επισκέπτονται για τρίτη φορα τη χώρα μας στα πλαίσια της ευρωπαικής περιοδείας για την προώθηση του νέου τους δίσκου σε μία εμφάνιση που θα μείνει στην ιστορία για τα δεδομένα της Black Metal σκηνής της Ελλάδος μιας και πρόκειται για ενα ιστορικό συγκρότημα που ξεκίνησε το 1988 σαν thrash metal με το όνομα Guillotine από την Κολομβία και μετονομάστηκε το 1989 σε Inquisition.
Έναρξη  : 20:30
Είσοδος : 17 ευρώ
Ρ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ-Μ.ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ Παρασκευή 18 Νοεμβρίου
Συναυλία Ρίτας Αντωνοπούλου – Μανόλη Ανδρουλιδάκη,
σε επιμέλεια Βέρας Βασιλείου-Πέτσα.
Μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο βιρτουόζος κιθαριστής και συνθέτης Μανόλης Ανδρουλιδάκης, συμπράττουν ξανά και παρουσιάζουν ένα μουσικό πρόγραμμα αποτελούμενο από σημαντικά ελληνικά και ξένα τραγούδια.Ξεχωριστή θέση στην παράσταση – ρεσιτάλ, έχουν τα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου (από τη μακρά συνεργασία του με τη Ρίτα Αντωνοπούλου) και καινούργια, ακυκλοφόρητα τραγούδια του Μανόλη Ανδρουλιδάκη. Δυόμιση ώρες με τραγούδια πολιτικής αφύπνισης, επαναστατικά, ερωτικά και τρυφερά. από δύο καταιγιστικούς καλλιτέχνες.
Έναρξη  : 22:00
Είσοδος : 10 ευρώ
Β.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ-Β.ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Σάββατο 19 Νοεμβρίου
Ο Βασίλης Αναγνώστου και ο Βαγγέλης Μπαρμπαρούσης ανεβαίνουν στη μουσική σκηνή του «Μανδραγόρα» το Σάββατο 19 Νοεμβρίου για μια τρίωρη μουσική παράσταση. Θα ακουστούν τραγούδια που αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε όλοι μας από την έντεχνη και τη ροκ Ελληνική σκηνή, καθώς επίσης και ορισμένα δικά τους τραγούδια, διασκευασμένα για 2 κιθάρες.
Έναρξη : 22:30
Είσοδος: 4 ευρώ