Οι The Bonnie Nettles είναι μια μπάντα που συστάθηκε το 2015 στην Αθήνα (Αγιους Αναργύρους / Ανάκασα) από τους Anestis Nine και Dionisis Lounges.
Ο ήχος τους ξεπηδά από τα 70s, και αποδίδεται στο κοινό “πειραγμένος” με στοιχεία νεοψυχεδελικής μουσικής και γκρουβάτου Jangle Pop ύφους. Η επιρροή από την Garage κουλτούρα, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που σε κάνει να πιστεύεις ότι διασχίζεις με μια κόκκινη Μάστανγκ το Διαπολιτειακό ’90, πλησιάζοντας το Σηάτλ, έχοντας συνοδηγό τον Τζακ Κέρουακ.
Η μπάντα, έπειτα από μια δυναμική εμφάνιση στις σκηνές της Αθήνας φέτος το καλοκαίρι, ξεκινά την πρώτη της περιοδία εντός Ελλάδας, στα τέλη του Οκτώβρη.
Πάτρα (24/10) ,Σπάρτη (25/10) και Τρίκαλα (26/10) είναι τα live που θα λάβουν μέρος πριν την εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη (27/10), αφήνοντας για κλείσιμο την Αθήνα (29/10).
Σήμερα, τα μέλη του συγκροτήματος αποτελούν οι John Patsis (Drums), Nick K.Vlachiotis (Guitar), Vagelis Falliera Karabelas (Percussion), Dionisis Lounges (Vocals/Percussion), Anestis Nine (Guitar), ενώ φέτος καλωσορίζουν και το νέο τους μπασίστα Giannis Damianos. Τον ήχο φροντίζει ο Nikolas Stavrianoudakis.
‘Εναρξη  : 22:00
 Είσοδος : 5 ευρώ