Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο «ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ»οι Κατατακτήριες Εξετάσεις Ανωτέρων Θεωρητικών,τμήματος Ειδικού Αρμονίας,στις 29 Οκτωβρίου 2016.
Η εξεταστική επιτροπή, η οποία ορίστηκε με την υπ’ αριθμ.312241/9214/4432/2028/24-10-2016 απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, και η οποία αποτελείτο από τους Κασιώλα Αναστασία, διευθύντρια του Ωδείου και πρόεδρο της επιτροπής, Τσούβα Μαρκέλλα, διευθύντρια μουσικών σπουδών του Ωδείου, καθηγήτρια Ανωτέρων Θεωρητικών, Παπαζαρή Αθανάσιο, πρ.διδάσκοντα του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ., Κυριακόπουλο Δημήτριο, διευθυντή Ωδείου, Σίμο Σταύρο, καθηγητή Ανωτέρων Θεωρητικών, μέλη της επιτροπής, ενώπιον του εκπροσώπου του ΥΠ.ΠΟ.Α., κ. A. Κωτούλα, κατέταξε τους σπουδαστές ως εξής:
ΣΧΟΛΗ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ
1ο Έτος Ειδικού Αρμονίας
Αντωνίου Δημήτριος του Σωτηρίου
Γαλάνης Παύλος του Βασιλείου
Γκουντελόπουλος Δημήτριος του Θεοδώρου
Δάσσιου Χριστίνα του Ελευθερίου
Κούτσικου Βερονίκη-Μάνθα του Αθανασίου
Μαραγκός-Αουόμουτι Σωτήριος-Ολουσέγκουν του Μουσιλίου-Μπαμπατούντε
Μίσιος Ανδρέας του Αθανασίου
Παπαζήση Στεφανία του Σωτηρίου
Ρομπιέ Μαρίνα του Γεωργίου
Σμιξιώτη Ευφροσύνη του Νικολάου
Τρίγκας Κωνσταντίνος του Αθανασίου
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η επιτροπή συνεχάρη τους σπουδαστές και τους ειδικούςκαθηγητές του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα»,εξαίρονταςγια μια ακόμη φορά το επίπεδο των γραπτών και προφορικών εξετάσεων των υποψηφίων,ιδιαίτερα του σολφέζ και των μουσικών ακουστικών ικανοτήτων.