Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στο «ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ» το μεγάλο αφιέρωμα στον τραγουδιστή και συνθέτη που έγραψε χρυσές σελίδες στο μεγάλο βιβλίο του λαϊκού τραγουδιού. Τον μεγάλο Στέλιο Καζαντζίδη.
Το αφιέρωμα οργάνωσαν και θα το παρουσιάσουν δύο σημαντικοί συμπολίτες ερμηνευτές με μεγάλη θητεία στις πίστες και στα κέντρα σε όλη την Ελλάδα. Δύο εξαίρετες φωνές που ξέρουν καλλίτερα από τον καθέναν το λαϊκό τραγούδι , θα παρουσιάσουν ένα απάνθισμα από τα σημαντικότερα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη  με σολίστα στο μπουζούκι τον Βασίλη Μητσιάκη.
Ο Γιώργος  Μερτσιωτάκης που για χρόνια διασκέδαζε τους Τρικαλινούς στα «Δειλινά», το «Γλυκοχάραμα», και στην «Αλεπού» , επιστρέφει με τα τραγούδια του Καζαντζίδη για να μας φέρει στο νου αναμνήσεις μιας άλλης εποχής.
Ο Μπάμπης Αντωνίου που στα χρόνια που πέρασαν γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα κέντρα της θεσσαλίας, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη , τραγουδά από καρδιάς τα τραγούδια του ¨Στέλιου¨  και δηλώνει «Υπάρχω» εδώ στα Τρίκαλα , την πατρίδα του λαϊκού τραγουδιού.
 Σας περιμένουμε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου , και ώρα 10 μμ στον «ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ», για ένα ταξίδι στο χθες με τα καλύτερα τραγούδια.  Τα λαϊκά της καρδιάς μας .
ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ μουσικό στέκι
Στρατηγού Σαράφη 12 / 1ος όροφος / Τρίκαλα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 697 758 0754