Στις εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου Καλαμπάκας θα διεξαχθούν φέτος οι εξετάσεις των υποψηφίων σπουδαστών της ΣΜΥ για το τρέχον έτος.

Σύμφωνα με έγγραφο-αίτημα που στάλθηκε στον Δήμο Μετεώρων, το δημοτικό στάδιο Τρικάλων που χρησιμοποιείται ανέκαθεν για τις εξετάσεις αυτές, δεν δύναται να παραχωρηθεί από τον Δήμο Τρικκαίων, μια που πραγματοποιούνται σε αυτό εργασίες αντικατάστασης του ταρτάν.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιώργος Παπανικολάου ενημέρωσε σχετικά τους δημοτικούς συμβούλους στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση, τονίζοντας ότι για έναν μήνα (από 15 Μαρτίου έως 15 Απριλίου 2022) δεκάδες υποψήφιοι σπουδαστές της ΣΜΥ θα εξετάζονται στις εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου Καλαμπάκας στα αθλήματα άλμα σε ύψος, άλμα σε μήκος, αφαιροβολία, δρόμος 100 μ. και δρόμος 1000 μ.

«Αποδεικνύεται το πόσο σημαντικό είναι το έργο της τοποθέτησης ταρτάν στο δημοτικό στάδιο Καλαμπάκας, που ξεκίνησε η προηγούμενη δημοτική Αρχή», σημείωσε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ράντος, προσθέτοντας ότι το στάδιο της πόλης μας διαθέτει ταρτάν, ενώ αυτό των Τρικάλων τώρα ανακατασκευάζεται!

tameteora.gr