Με την θερμότητα της ψυχής τους δυνάμωσαν την φλόγα της αγάπης με μια ζεστή υποδοχή οι Καλαμπακιώτες το μεσημέρι της Κυριακής  μαζί με τους εθελοντές αιμοδότες που έφθασαν στην πόλη προερχόμενοι από τα Τρίκαλα.
Η φλόγα ξεκίνησε από το Δέλτα των Τρικάλων απ΄ όπου η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Τρικάλων τη μετέφερε μέχρι τον κόμβο του 6ου χιλιομέτρου της ε.ο. Τρικάλων-Καλαμπάκας στο ύψος του εργοστασίου μαρμάρων Φαλτάκα και την παρέδωσε σε μέλη του ΣΚΑΜ.
Οι δρομείς του Συλλόγου Κλασσικού Αθλητισμού Μετεώρων αφού διήνυσαν μια απόσταση 17 χιλιομέτρων έφθασαν στην πλατεία Ρήγα Φεραίου της Καλαμπάκας διασχύζιντας την κεντρική οδό Τρικάλων αφού προηγουμένως στον κόμβο της Αγίας Τριάδος μοτοσικλετιστές του ΜΑΣΚ παρέλαβαν τη φλόγα και έκανα το γύρο των Μετεώρων φθάνοντας το μήνυμα ακόμη πιο ψηλά.
Τελικά μέσω Καστρακίου οι μοτοσικλετιστές με τη φλόγα έφθασαν στην πλατεία Ρήγα Φεραίου όπου συναντήθηκαν με τους δρομείς του ΣΚΑΜ και άναψαν το βωμό με την φλόγα της αγάπης.


Εκεί η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Δρούγκα που υποδέχτηκε όλους παρουσία του Δημάρχου κ. Σινάνη και μελών της Δημοτικής Αρχής, τους καλωσόρισε εκφράζοντας την ιδιαίτερη χαρά που η φλόγα βρίσκεται στην Καλαμπάκα  και αναφέρθηκε στην τεράστια σημασία της αιμοδοσίας και την προσφορά ζωής των εθελοντών αιμοδοτών που όλοι πρέπει να ενισχύσουν.
Κάλεσε δε όλους να δώσουν όσο πιο δυνατά μπορούν το μήνυμα της φλόγας αγάπης μέσα σε θερμά χειροκροτήματα από τους παριστάμενους στο κέντρο της πόλης ενώ το σκηνικό με τα κόκκινα μπαλόνια που κρατούσαν μαθητές των δημοτικών σχολείων έστελνε προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα της φλόγας της αγάπης.
meteoravoice.gr