"Πρόκειται για μια ιστορική νίκη της Νέας Δημοκρατίας που συνοδεύεται και από μια ιστορική ευθύνη να συνεχίσουμε στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων και των τομών" αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Κώστας Σκρέκας, σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Αναλυτικά: 

"Οι πολίτες έδωσαν με εμφατικό τρόπο την έγκριση τους στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για μια ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση.

Πρόκειται για μια ιστορική νίκη της Νέας Δημοκρατίας που συνοδεύεται και από μια ιστορική ευθύνη να συνεχίσουμε στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων και των τομών, για την πρόοδο και την ευημερία της χώρας, προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας.

Κι αυτό θα κάνουμε, με αποφασιστικότητα, με οδηγό τη γλώσσα της αλήθειας και με ειλικρινή διάθεση για σκληρή δουλειά.

Σε ό, τι αφορά την επανεκλογή μου, ως βουλευτή Τρικάλων, αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους συμπολίτες μου, για τη στήριξη στη Νέα Δημοκρατία και την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπο μου. Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να διαθέτω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να ανταποκριθώ στο ακέραιο στις προσδοκίες τους".