Εμπειρία, συνέπεια, πράξεις και έργα.

Αυτά χαρακτηρίζουν τον Κώστα Ούτρα. Έτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της επόμενης δημαρχιακής περιόδου, κατέρχεται εκ νέου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στο πλευρό του Κώστα Μαράβα και στην παράταξη «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» στον Δήμο Πύλης.

Ευσυνείδητος και ανιδιοτελής, με μεγάλη αγάπη για την ορεινή πατρίδα και καινοτόμες ιδέες για τα χωριά του κάμπου, χρόνια τώρα υπηρετεί την αυτοδιοίκηση. Σε όλη τη διάρκεια της θητείας του υπήρξε παρών στις διεκδικήσεις, τις ανάγκες και τα προβλήματα των δημοτών και αγωνιζόταν σκληρά για τις καθημερινές συνθήκες τους.

Υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση για πολλά χρόνια και από πολλές και διαφορετικές θέσεις. Διετέλεσε πρόεδρος του Γαρδικίου, Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης και Αντιδήμαρχος και υπήρξε πάντα συνεπής, δίκαιος και ανιδιοτελής. Σε όποια θέση και αν βρέθηκε κατά τη διάρκεια της πολιτικής του διαδρομής παρέμενε δραστήριος, πιστός στις αρχές και το ήθος του, αντάξιος των συνθηκών που πολλές φορές υπήρξαν δύσκολες.

Διακρίνεται στη φωτογραφία με τους νυν και εκ νέου υποψηφίους προέδρους των κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Αιθήκων:

∙Αλεξίου Αριστείδη – Πρόεδρο Κ. Γαρδικίου

∙Γεωργομάνο Ιωάννη – Πρόεδρο Κ. Καλογήρων

∙Γιώτα Απόστολο– Πρόεδρο Κ. Πύρρας

∙Καλόγηρο Αχιλλέα – Πρόεδρο Κ. Αγίου Νικολάου

∙Μαργαρίτη Απόστολο – Πρόεδρο Κ. Νεραιδοχωρίου

∙Μήτσιο Αναστάσιο – Πρόεδρο Κ. Δέσης

∙Μπρίζη Κωνσταντίνο – Πρόεδρο Κ. Ελάτης

∙Παπαχαράλαμπο Δημήτριο – Πρόεδρο Κ. Περτουλίου

∙Χρυσόμαλλο Νικόλαο – Πρόεδρο Κ. Βροντερού, με τους οποίους συνιστά μια δυνατή ομάδα και μια δύναμη κρούσης για τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ».