Σάρκα και οστά αναμένεται να λάβει μέχρι και το τέλος καλοκαιριού ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο για την έδρα του Δήμου Φαρκαδόνας, εκείνου της «Αντικατάστασης – Αποπεράτωσης του Δικτύου Ύδρευσης».
Τα τεύχη δημοπράτησης του έργου βρίσκονται στο Δήμο Φαρκαδόνας και προωθούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου αυτό να δημοπρατηθεί και να ξεκινήσει σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις στα τέλη Αυγούστου.
Συγκεκριμένα, μετά από τις συστηματικές προσπάθειες της διοίκησης και των υπηρεσιών του Δήμου και της Δ.Ε.Υ.Α.Φ., εξασφαλίστηκε η έγκριση από τη Διαχειριστική Αρχή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Θεσσαλίας 2014 – 2020, για τη δημοπράτηση του έργου.
Αυτό σημαίνει ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος θα δημοπρατήσει το συγκεκριμένο έργο, ενώ η υλοποίησή του, υπό τη συνεργασία του Δήμου και της Δ.Ε.Υ.Α.Φ., υπολογίζεται να ξεκινήσει αμέσως μετά το καλοκαίρι.
Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για ένα έργο που θα βελτιώσει ριζικά ένα μεγάλο μέρος του δικτύου ύδρευσης της Φαρκαδόνας, εξασφαλίζοντας τη μείωση στο ελάχιστο των προβλημάτων του δικτύου και προσφέροντας στους κατοίκους με επάρκεια και ποιότητα το βασικό αγαθό του νερού.
Ο προϋπολογισμός του έργου αγγίζει τις 530.276 ευρώ.

krinitrikalon.gr