Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που επιλέγουν κάποιο συμπλήρωμα διατροφής, προκειμένου να θωρακίσουν τον οργανισμό τους από τις ύπουλες ιώσεις και ασθένειες που κυκλοφορούν στην εποχή που ζούμε. Η βιταμίνη C https://www.parapharmacie.gr/cat/bitamini-c παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτόν τον τομέα.

Το Korres Acerola & Vitamin C (1+1) ΔΩΡΟ Συμπλήρωμα Διατροφής με Ασερόλα & Βιταμίνη C, με Γεύση Πορτοκάλι, 2 x 20 αναβράζοντα δισκία, είναι ένα συμπληρωματικό πακέτο, το οποίο υπόσχεται άμεση ενδυνάμωση των φυσικών αντιστάσεων που έχει ο ανθρώπινος οργανισμός απέναντι σε διάφορες ασθένειες.

Η συγκεκριμένη ειδική φόρμουλα έχει αντιοξειδωτική δράση, ενώ παράλληλα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, τονώνοντας και ενδυναμώνοντας τις φυσικές επιδόσεις του οργανισμού. Η βιταμίνη C έχει αντιοξειδωτική δράση. Πρόκειται για μια απαραίτητη θρεπτική ουσία για την υγεία του οργανισμού και την αποτελεσματική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η ασερόλα της ποικιλίας Malpighia glabra θεωρείται από τις πλουσιότερες πηγές φυσικής βιταμίνης C. Ο συνδυασμός των συστατικών συμβάλλει στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών, καθώς και στην τόνωση των φυσικών επιδόσεων του οργανισμού.

Η ασερόλα θεωρείται η πλουσιότερη πηγή φυσικής βιταμίνης C, καθώς περιέχει κατά βάρος, 10-50 φορές περισσότερη βιταμίνη C από τα πορτοκάλια. Η βιταμίνη C που προέρχεται από το εκχύλισμα φρούτων ασερόλας [ως L-ασκορβικό οξύ] εμφανίζει αντιοξειδωτική δράση. Έχει καθοριστική συμβολή στη σύνθεση κολλαγόνου στους συνδετικούς ιστούς.

Συστατικά:

Μέσο οξίνισης: άνυδρο Κιτρικό οξύ, ρυθμιστής οξύτητας:Διττανθρακικό Νάτριο, Ασκορβικό οξύ, Μαλτοδεξτρίνη, Ασερόλα(17% Ασκορβικό οξύ), φυσικό άρωμα Πορτοκάλι, γλυκαντικές ουσίες:Σουκραλόζη,&Σορβιτόλη, φυσικές χρωστικές: Κόκκινη χρωστική τεύτλων(Ε162) & Β-καροτένιο.