Τα ατσάλινα κοσμήματα αποτελούν μία σύγχρονη και μοντέρνα τάση στον χώρο του κοσμήματος. Το ατσάλι έχει μία όμορφη απλότητα, η οποία “δένει” μοναδικά με την εντυπωσιακή αισθητική που αποπνέει, δημιουργώντας το τέλειο κόσμημα! 

Στο αγαπημένο goldy.gr θα βρεις μοναδικά κοσμήματα ατσάλινα για να επιλέξεις τα γυναικεία βραχιόλια, δαχτυλίδια ή και ρολόγια, που θα χαρίσεις στον εαυτό σου, την καλή σου ή σε κάποιο αγαπημένο γυναικείο πρόσωπο. 

Ατσάλινα γυναικεία βραχιόλια 

Κομψό και εντυπωσιακό βραχιόλι από επιχρυσωμένο ατσάλι με το ιδιαίτερο σχέδιο ΄΄άπειρο΄΄

Αναζήτησε ατσάλινα βραχιόλια γυναικεία, είτε από απλό ατσάλι είτε από εντυπωσιακό επιχρυσωμένο ή ροζ επιχρυσωμένο ατσάλι, που θα αναδείξει μοναδικά το γυναικείο χέρι. Τα σχέδια από τα οποία μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο είναι πάρα πολλά και θα ικανοποιήσουν σίγουρα όλα τα γούστα! Βρες βραχιόλια από ατσάλι με κρίκους, με το άπειρο, το δέντρο της ζωής, με καρδιές και ακόμα περισσότερα σχέδια για ΄΄κλασικά΄΄ βραχιόλια ή βέργες.

Γυναικεία ατσάλινα ρολόγια

Γυναικείο ρολόι από ροζ επιχρυσωμένο ατσάλι MichaelKors

Τα ατσάλινα γυναικεία ρολόγια είναι η απόλυτη τάση! Το επιχρυσωμένο, απλό ή ροζ ατσάλι, από το οποίο μπορεί να είναι φτιαγμένα τα ρολόγια, τα έχει κατατάξει στην κορυφή των επιλογών, γιατί είναι μοντέρνα, απλά και ταυτόχρονα εντυπωσιακά, και φυσικά συνδυάζονται με όλα, ενώ φοριούνται με άνεση ακόμα και το βράδυ! 

Ατσάλινα δαχτυλίδια 

Μονόπετρο δαχτυλίδι από ροζ επιχρυσωμένο ατσάλι που θα εντυπωσιάσει 

Τα ατσάλινα δαχτυλίδια αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή για το γυναικείο δάχτυλο. Είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, όπως και όλα τα κοσμήματα της συλλογής. Μπορείς να βρεις φανταστικά σχέδια σε πιο φαρδύ ή λεπτό δαχτυλίδι από κλασικό ατσάλι, επιχρυσωμένο και ροζ επιχρυσωμένο ατσάλι συνδυασμένο με ζιργκόν σε διάφορα χρώματα ή φίλντισι. Ανακάλυψε, τέλος, ιδιαίτερα μονόπετρα δαχτυλίδια που μπορούν να γίνουν η ιδανική επιλογή για ένα μονόπετρο που μπορείς να μην αποχωριστείς ποτέ από το δάχτυλό σου! 

Μπες στο Goldy.gr που έχει κατακτήσει όλες τις γυναίκες και κάνε την επιλογή των ατσάλινων κοσμημάτων που θα σε συντροφεύσουν σε καθημερινές, αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις. Μην ξεχνάς πως για παραγγελίες των 25€ και άνω η αποστολή και η αντικαταβολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα!