Οι βιταμίνες για μαλλιά https://www.parapharmacie.gr/cat/bitamines-gia-mallia είναι ένα προϊόν που περιέχει ειδικά μελετημένη σύνθεση για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο τριχωτό της κεφαλής. Το συγκεκριμένο θέμα ταλαιπωρεί διάφορες ηλικιακές ομάδες.

Το A. Vogel KELP, Ταμπλέτες από θαλάσσια φύκη, 120 tabs αποτελεί μία φυσική πηγή μεταλλικών στοιχείων. Βοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην απώλεια βάρους που σχετίζεται με αργό μεταβολικό ρυθμό και στην απορρόφηση των τοξινών.

Έχει 100% φυσική προέλευση. Περιέχει φύκη Kelp, μία φυσική πηγή μεταλλικών στοιχείων για υποστήριξη του μεταβολισμού, υποστήριξη του θυρεοειδούς και συμπλήρωμα ιωδίου. Δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη και είναι κατάλληλο για vegetarians.

Τα φύκη Kelp (Macrocystis pyrifera) αναπτύσσονται κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού ωκεανού και έχουν την ταχύτερη γραμμική ανάπτυξη από κάθε άλλο οργανισμό στη Γη, αφού μπορούν να αναπτυχθούν έως και διακόσια μέτρα σε μήκος με ρυθμό 60 εκατοστά την ημέρα. Θεωρούνται από τις πιο πλούσιες πηγές φυσικών βιταμινών κυρίως του συμπλέγματος Β (Β1, Β2, Β6, Β12), μετάλλων, αμινοξέων και ιχνοστοιχείων (περιέχει: χαλκό, χρώμιο, ψευδάργυρο, σελήνιο, σίδηρο, ιώδιο).

Πρόκειται για μία διατροφική πηγή που χρησιμοποιείται για την προώθηση της υγειούς αδενικής λειτουργίας εστιάζοντας ιδιαίτερα στον θυρεοειδή. Συνδράμουν στην απώλεια βάρους, αν σχετίζεται με χαμηλό μεταβολικό ρυθμό,  αφού αυξάνουν τις καύσεις και βοηθούν τον οργανισμό να καλύψει τις ανάγκες του σε θρεπτικά συστατικά κατά τη διάρκεια δίαιτας. Η δραστική ουσία των φυκιών Kelp είναι η αλγίνη.