Τα νέας γενιάς μπιμπερό https://www.mamacorner.gr/cat/mpimpero όπως είναι φυσικό, έχουν κάποιες διαφορές σε σχέση με αυτά του παρελθόντος. Το πιο βασικό κομμάτι από όλα, είναι πως κάνουν την όλη διαδικασία του ταΐσματος πιο φυσιολογική και άνετη, τόσο για τους γονείς, όσο και για τα βρέφη.

Μία από τις κατηγορίες μπιμπερό που κυκλοφορούν στο εμπόριο, είναι αυτά για τα νεογέννητα. Είναι απαραίτητα για κάθε ζευγάρι γονέων, οι οποίοι θέλουν να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους και να τους προσφέρουν την απαραίτητη τροφή του γάλακτος με ασφαλή και άνετο τρόπο. Οι εταιρείες διαθέτουν στην αγορά πάρα πολλά διαφορετικά προϊόντα, τα οποία χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με το υλικό κατασκευής (γυαλί, πλαστικό), το μέγεθος που έχουν, την πιπίλα και μια σειρά από καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρουν.

Υπάρχουν μπιμπερό που είναι κατάλληλα για μωρά, τα οποία υποφέρουν από κολικούς. Αυτά διαθέτουν συγκεκριμένο σύστημα με βαλβίδα εξαερισμού που αφήνει τον αέρα να φύγει έξω από την πιπίλα και να μην τον καταπιεί το βρέφος. Σημαντικό ρόλο παίζει και το μέγεθος που έχει η τρύπα της πιπίλας. Αν είναι πολύ μεγάλη, η ροή του γάλακτος θα είναι πολύ γρήγορη και επικίνδυνη για το μωρό σας. Στον αντίποδα, αν η είναι πολύ μικρή, τότε το βρέφος θα δυσκολεύεται να θηλάσει και θα κουράζεται. Όσον αφορά τις καινοτομίες, υπάρχουν μπιμπερό που ζεσταίνουν μόνα τους το γάλα στους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.