Η τεχνολογία και η ιατρική πραγματοποιούν έχουν κάνει από κοινού μεγάλα άλματα προόδου στις μέρες μας, κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες στους εαυτούς μας. Σε ένα φαρμακείο online θα βρείτε δεκάδες τέτοιες συσκευές, που σας επιτρέπουν να φροντίσετε με ασφάλεια και υπευθυνότητα την υγεία σας και από το σπίτι σας.

Τέτοιες συσκευές δεν είναι μόνο όσες έχουν θεραπευτική δράση, αλλά και όσες έχουν διαγνωστική δράση. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και οι μετρητές, που κυκλοφορούν σε τεράστια γκάμα στην αγορά και έχουν μεγάλες δυνατότητες.

Οι τελευταίας γενιάς μετρητές μπορούν να αποτελέσουν ένα ακριβές διαγνωστικό εργαλείο για τους ενηλίκους, δείχνοντας τους ανά πάσα στιγμή τις τιμές ουσιών που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην υγεία.

Έτσι, αυτές οι συσκευές ανιχνεύουν με ασφάλεια την ολική χολιστερόλη, τα τριγλυκερίδια και το σάκχαρο αίματος, που θεωρούνται βασικές παράμετροι για τη διάγνωση και τον έλεγχο της καρδιαγγειακής λειτουργίας. Ακόμα μετρούν το γαλακτικό οξύ και αξιολογούν τη φυσική απόδοση ενός οργανισμού και τις δυνατότητες αποκατάστασης προβλημάτων.

Πρόκειται για μικρές, φορητές και εύκαμπτες ηλεκτρονικές συσκευές, που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και εύκολες στη χρήση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από γιατρούς, όσο και από απλούς ανθρώπους, αφού έχουν εύκολο μενού και περιέχουν αναλυτικές οδηγίες χρήσης.

Τα αποτελέσματα παρέχονται άμεσα από το τριχοειδές αίμα. Τέλος, η προηγμένη τους τεχνολογία, τους δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύουν τα αποτελέσματα, μαζί με τις ημερομηνίες, τους χρόνους και τις πρόσθετες πληροφορίες για κάθε μέτρηση.