Οι οδοντόκρεμες που διατίθενται στην αγορά στην εποχή μας, αποτελούνται κυρίως από φυτικά συστατικά και έχουν σχεδιαστεί, έτσι ώστε να προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία στα δόντια και τα ούλα μικρών και μεγάλων.

Η Yotuel Carbamide Peroxide Whitening Toothpaste All in One Winter Green Οδοντόκρεμα για Λεύκανση & Αναμετάλλωση του Σμάλτου 75ml έχει ουδέτερο pH ώστε να διασφαλίζεται τόσο η δράση της παπαΐνης, όσο και η προστασία του σμάλτου των δοντιών. Έτσι, προλαμβάνει τα σφραγίσματα. Δεν περιέχει ζάχαρη και χημικές καθαριστικές ουσίες, ενώ δεν αφρίζει.

Η τέλεια φροντίδα των δοντιών δεν εξαρτάται μόνο από το βούρτσισμα τους μετά τα γεύματα, αλλά και από την χρήση της κατάλληλης οδοντόκρεμας, η οποία εγγυάται τόσο τον πλήρη καθαρισμό, όσο και την ταυτόχρονη προστασία του σμάλτου.

Η YOTUEL χάρη στην διεθνώς καταξιωμένη σύνθεσή της συνδυάζει την ταυτόχρονη αλληλεπίδραση μεταξύ των δραστικών συστατικών της. Για αυτό καθαρίζει πλήρως τα δόντια, εξαφανίζει την πλάκα που αποτελεί εστία μικροβίων και προλαμβάνει τον σχηματισμό της πέτρας.

Τα άριστα αποτελέσματα της οδοντόκρεμας YOTUEL πηγάζουν από μακροχρόνιες έρευνες που την καθιστούν την μοναδική οδοντόκρεμα η οποία κάνει τα δόντια κατάλευκα με τον χαμηλότερο συντελεστή τριβής (Κ.Ο.- Α. 15, Πανεπιστήμιο Βρυξελλών).

Ο τρόπος παρασκευής της αυξάνει την συνέργεια δράσης μεταξύ των δύο φυσικών συστατικών, της παπαΐνης, η οποία προέρχεται από το φυτό παπάγια και της ξυλιτόλης, η οποία προέρχεται από το δέντρο σημύδα και έχει αντιμικροβιακή δράση. Τέλος, περιέχει φθοριούχο νάτριο με 100% ενεργό φθόριο, το οποίο καθιστά το σμάλτο περισσότερο ανθεκτικό στη δημιουργία κοιλοτήτων.