Το ρολόι είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ μόδας για κάθε γυναίκα γιατί, εκτός από πρακτικότητα, προσθέτει λάμψη και στυλ σε κάθε casual ή formal outfit.  Καθημερινό, επίσημο ή αθλητικό, το σίγουρο είναι πως κάθε ρολόι έχει... την ώρα του! Επιλέγοντας το κατάλληλο γυναικείο ρολόι αποκτάτε ευκολία και έναν ξεχωριστό αέρα σε κάθε περίσταση, στη δουλειά, στις εξόδους ή ακόμα και την προπόνηση.

 

Καθημερινά γυναικεία ρολόγια

Στην καθημερινότητα, οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν ένα κλασικό και ευέλικτο ρολόι για συχνή χρήση που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες. Ένα casual γυναικείο ρολόι διαθέτει δερμάτινο ή υφασμάτινο ανθεκτικό λουράκι που χαρίζει άνεση στον καρπό και ολοκληρώνει κάθε  πρωινό ή απογευματινό look. Με μεγάλο ή μεσαίου μεγέθους καντράν, τα καθημερινά ρολόγια πρέπει να είναι ελαφριά, εξασφαλίζοντας ανάλαφρη εφαρμογή από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φορέστε ένα casual γυναικείο ρολόι σε ασημένια ή χρυσή απόχρωση με μοντέρνο λουράκι και αναβαθμίστε το καθημερινό σας στυλ με μία κίνηση! 

Επίσημα γυναικεία ρολόγια

Μπορεί τα καθημερινά ρολόγια να είναι must σε μια casual εμφάνιση, όμως σε μία βραδινή ή επίσημη εκδήλωση σίγουρα οι περισσότερες γυναίκες θα επιλέξουν ένα κομψό ρολόι που αποπνέει πολυτέλεια και αναδεικνύει τη θηλυκότητά τους. Τα επίσημα γυναικεία ρολόγια, ή αλλιώς “dress watches” με λουράκι τύπου μπρασελέ, θυμίζουν περισσότερο βραχιόλι και συνδυάζονται τέλεια με βραδινό φόρεμα, δημιουργώντας ένα σικάτο formal look. Το καντράν τους είναι συνήθως μικρού μεγέθους για να προσαρμόζονται στο λεπτό γυναικείο καρπό, αναδεικνύοντας τη φινέτσα και την ομορφιά κάθε γυναίκας με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο. Θα βρείτε μία πληθώρα από σχέδια σε ασημένια, χρυσή ή rose gold απόχρωση με όμορφη διακόσμηση με διαμαντάκια, που προσδίδουν μοναδικό στυλ. 

Αθλητικά γυναικεία ρολόγια

Στην κατηγορία αυτή συγκαταλέγονται τα smartwatches με ανάλαφρο πλαστικό λουράκι και δυνατότητα “έξυπνων” λειτουργιών που διευκολύνουν τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Τα αθλητικά ρολόγια με έξυπνη λειτουργία μπορούν να συνδεθούν στο κινητό σας και να καταγράφουν τα βήματα, τους καρδιακούς παλμούς, την πίεση και το οξυγόνο την ώρα που γυμνάζεστε ή περπατάτε για να βλέπετε την εξέλιξη σας στο πέρασμα του χρόνου. Ένα χρήσιμο και μοδάτο gadget που χρειάζεται κάθε δραστήρια και πολυάσχολη γυναίκα. Επιλέξτε ένα αθλητικό γυναικείο ρολόι και απογειώστε κάθε sport εμφάνιση.

Στο Kosmima24.gr θα βρείτε το ιδανικό ρολόι για κάθε στιγμή και κάθε γούστο! Επισκεφθείτε την ανανεωμένη συλλογή από γυναικεία ρολόγια στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Kosmima24 και επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς ή για δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.